Başarıya altın ödülü

Başarıya altın ödülü

Özel Oto Sinyal Sürücü Kursu her zaman olduğu gibi yine ilklere imza atmaya devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı?nın düzenlediği Ehliyet Sınavı?nda tüm sorulara doğru cevap veren 4 kişiye Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ve kurs yöneticileri tarafından k

TAM NOT ALDI
Özel Oto Sinyal Sürücü Kursu Kursiyerleri; Döndü Dağdelen, Serap Şahin, Züleyha Pekgöz ve Ümmühan Yılmaz Trafik, Motor ve İlk Yardım sınavından tam not aldı. Öğrencilerin başarısı Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ve kurs yöneticileri tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Öğrencilerin büyük bir başarı elde ettiğini dile getiren Müdür Okur, öğrencilere başarılarının devamını diledi. Kurum Sahiplerinden Veysel Başer öğrencilerin aldıkları nottan memnun olduklarını dile getirerek tebrik etti.
ÖDÜLLENDİRİLDİLER
Özel Oto Sinyal Sürücü Kursu Kurucu Müdürü Süleyman Yücel ise, kurs hakkında Müdür Okur?a bilgi verdi. 4 öğrencilerinin Trafik, Motor ve İlk Yardım derslerinden 100 aldığını dile getiren Yücel, öğrencileri küçük altın ve plaket ile ödüllendirdi. Özel Oto Sinyal Sürücü Kursu yetkililerine teşekkür eden öğrenciler, aynı başarıyı direksiyon sınavında gösterdiklerini dile getirdiler. Öğrenciler direksiyon öğretmenlerinden Emine Kılıç ve Ekrem Dursun?a sabırlarından dolayı teşekkür ettiler.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti