Başarıya Kaymakamdan ödül

Başarıya Kaymakamdan ödül

UFKA YOLCULUK KÜLTÜR YARIŞMALARI SONUÇLANDI

UFKA YOLCULUK KÜLTÜR YARIŞMALARI SONUÇLANDI

Başarıya Kaymakamdan ödül

Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları kapsamında ilçede dereceye giren öğrencileri ve vatandaşları ödüllendirdi.

ÖĞRENCİLERİN BAŞARISI

Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü´nün Son Peygamber Platformu ile birlikte düzenlediği Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları ile ilgili İlçe Müftülüğü odasında yapılan ödül töreninde konuşan Yıldırım, öğrencilerin yarışma öncesinde birçok hadisi kaynağından öğrenme fırsatı bulduklarını söyledi.

KİTAP OKUMAYI ÖZENDİRİYOR

Yarışmanın aynı zamanda katılımcılarda kitap okuma alışkanlığını da motive ettiğini belirten Yıldırım, "Ufka Yolculuk Kültür Yarışmalarına tüm yurtta olduğu gibi ilçemizden de çeşitli kategorilerde katılım oldu. Yarışmada büyük ve küçük yaştaki yarışmacılarımızdan dereceye girenler oldu. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

ÖĞRENCİLERELE SOHBET ETTİ

Yıldırım, dereceye giren yarışmacılarla bir süre sohbet ettikten sonra hediyelerini verdi. Ödül törenine, İlçe Müftüsü Hüseyin Yıldırım, Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Barışçıl, Akra FM Kırıkkale İl Temsilcisi Fahri Sevinç ile ödül alanlar katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü