Başarının Sırrı Çalışmak

Başarının Sırrı Çalışmak

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, okullarda incelemelerde bulunarak eğitim ve öğretimde başarılı olabilmek için öğrencilerin çok çalışması gerektiğini söyledi. Kaymakam Kazez öğrencilerin tatili iyi değerlendirmelerini istedi

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez ilzedeki okulları ziyaret ederek öğrencilere önerilerde bulundu


ONARIMLAR YAPILACAK

İlçede bulunan ilköğretim ve lise okullarını gezerek incelemelerde bulunan Kaze Sulakyurt Hakim Mehmet Çakıroğlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesini de önce okul idaresi, öğretmenler ve daha sonra da hemşirelik ve acil tıp teknisyenliği bölümündeki öğrencilerle görüştü. Kul müdürlerinden okullar hakkında bilgiler alan Kaymakam Kazez, okullarda ki eksikliklerin giderilme talimatını verdi. Eğitim öğretim yılının sonlarına gelindiğini hatırlatan Kazez, ilçedeki okullarda gerekli fiziki çalışmanın ve onarımın yapılacağını söyledi.

 

YURT TALEBİNDE BULUNULDU

Okul yönetiminden okulun genel durumu, öğretmen durumu ve öğrencilerin başarı durumlarıyla ilgili bilgi alan Kaymakam Kazez, okulun idari kısmı, teknik laboratuvar, arşiv, kütüphane ve diğer ortak kullanım alanlarında incelemelerde bulunduktan sonra sınıflara da girerek öğrencilerle de görüşme yaptı.Öğrencilerle sohbet eden Kazez, öğrencilerin derslerini sorarak daha çok başarılı olmaları için derslere hazırlık çalışmalarının günlük olarak yapılması gerektiğini söyledi. Kaymakamın, bir istekleri olup olmadığını sorması üzerine Kırıkkale dışından gelerek kirada ve özel yurtlarda kalan öğrenciler Kaymakam`dan Sulakyurt`ta kız öğrenciler için yurt yapılması talebinde bulundu.

 

VOLEYBOL TURNUVA MAÇINA KATILDI

Öğrenci yurdu konusunda gerekli girişlerin yapılacağını belirten Kaymakam Kazez, öğrenciler tarafından talep edilen, spor alanlarının oluşturulması, kitap temini ve mesleki teknik laboratuvar malzemelerin daha çok arttırılması hususunda da gerekli ödeneklerin talep edilerek en kısa sürede bu ihtiyaçların giderileceğini belirtti. Kaymakam, okul ziyareti sonrasında son sınıf öğrencilerinin voleybol turnuva maçına katıldı ve öğrencilerle birlikte voleybol oynayarak daha sonraki günlerde de bu tür sportif aktivitelere katılacağını dile getirdi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ