Başarının altındaki en büyük imza onların

Başarının altındaki en büyük imza onların

DESTEKLERİ ASLA İNKÂR EDİLEMEZ

Başarının altındaki en büyük imza onların

Referandum sonrası teşekkür ziyaretlerini sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, referandum sürecinde Kırıkkale´nin hemen hemen bütün noktalarında kapı kapı dolaşarak çalışmalar yapan kadın kolları teşkilatı ile bir araya geldi. Akçay, kadınların referandum sürecinde verdikleri desteklerin asla inkâr edilemeyeceğini belirterek teşkilatın başarısının altındaki en büyük imzanın kadın kollarına ait olduğunu ifade etti.

DESTEKLERİ ASLA İNKÂR EDİLEMEZ

16 Nisan Halk oylamasının hemen ardından teşekkür turlarına başlayan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, kadın kolları il teşkilatı ile bir araya geldi. Şehir merkezinde ve ilçelerde gerçekleştirdiği toplantılarda bir araya geldiği vatandaşlara referandum sürecinde verdikleri desteklerden ötürü teşekkür eden Akçay, bu kez kadın kolları ile teşekkür toplantısında bir araya geldi. Kadın Kolları il teşkilatı, ilçe teşkilatları ve mahalle teşkilatlarının katıldığı toplantıda Akçay, hem kadınlara referandum sürecinde yürüttükleri başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti hem de 21 Mayıs´ta Ankara´da gerçekleştirilecek olan genel kurulun değerlendirmesini yaptı. Kadın kollarının referandum sürecinde verdiği desteğin asla inkâr edilemeyeceğini ifade eden Akçay, kadın kollarının seçimlerin gizli kahramanları olduğunu dile getirdi.

TEŞKİLATIN TEMEL TAŞLARI

Hem şehir merkezinde, hem ilçe ve köylerde akşam sabah demeden çalışmalarını yılmadan gerçekleştiren kadın kollarının referandum sürecinde gerçekleştirilen ev toplantılarında da kendisine büyük destek verdiğini ifade eden Akçay, ?Kadın Kollarımız her dönemde teşkilatımızın yükünü sırtlayan gizli kahramanlarımız olarak ortaya çıkmışlardır. Referandum sürecinde de yaptıkları çalışmalarla yine teşkilatımızın yükünü sırtladılar. Referandum sürecinde Kırıkkale´de aldığımız başarının altındaki en büyük imza kadın kollarımıza aittir. Kadın kolları teşkilatımız sadece bu referandum sürecinde değil geride kalan bütün seçim dönemlerinde gayretli çalışmaları ile göz doldurmuştur. Kadınlarımız teşkilatımızın temel taşlarını oluşturmaktadır. Aynı kadın kolları teşkilatımız Ankara Arena´da gerçekleştirilecek olan genel kurulda da Kırıkkale´yi en iyi şekilde temsil edecektir? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı