BAŞARILI PERSONEL ÖDÜLLENDİRİLDİ

BAŞARILI PERSONEL ÖDÜLLENDİRİLDİ

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Vali Yunus Sezer'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası müdürlükte görevli başarılı personeller, çeşitli teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Vali Yunus Sezer, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürü Şefik Aygöl ile birlikte, İl ve İlçe Nüfus Müdürleri ile toplantıda bir araya geldi. Toplantının ardından başarılı personele Vali Sezer ve Genel Müdür Aygöl tarafından teşekkür belgesi verildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sezer, “Her alanda olduğu gibi bu alanda da personellerimiz önemli görevler yapıyor. Çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Teşekkür belgesi almaya hak kazanan personeli tebrik eden Müdür Aygöl, “Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, ülke nüfusunun yapısı, nitelikleri, nüfus hareketleri ve bunlardaki gelişmelere göre izlenecek politikaların saptanmasına yönelik çalışmaları ilgili kuruluşlarla işbirliği içinde yapmak; belirlenecek esasların yürütülmesini sağlamak, nüfus hareketlerini izlemek ve değerlendirmek, Merkezi Nüfus İdaresi Sisteminin uygulanmasına geçilen yerlerden başlamak üzere Türk vatandaşları ile Türkiye’de nüfus kaydı tutulan yabancılara nüfus kütüklerinde bilgi alışverişini kolaylaştırmaya ve kamu kuruluşlarında tutulan kayıtlar arasında bağ oluşturmaya esas olacak bir numara sistemi geliştirmekle görevlidir” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ