Başarılı oda üyelere ödül

Başarılı oda üyelere ödül

Ziraat Mühendisleri Odası Kırıkkale İl Temsilcisi Ali Kabaklı, “Tarım Haftası Etkinlikleri” açılış konuşmaları sonrasında 2021 yılı bilim, hizmet, teşvik ve özel ödülleri verilecektir” dedi.

Ziraat Mühendisleri Odası Kırıkkale İl Temsilcisi Ali Kabaklı, “Tarım Haftası Etkinlikleri” açılış konuşmaları sonrasında 2021 yılı bilim, hizmet, teşvik ve özel ödülleri verilecektir” dedi.

BİLİM, HİZMET, TEŞVİK VE ÖZEL ÖDÜLLERİ

“Üyelerimizin bilimsel, sosyal ve kültürel alandaki başarılarının değerlendirip, ödüllendirmek amacıyla yürütmekte bulunan “TÜMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bilim, Hizmet, Teşvik ve Özel Ödül Yönergesi” gereği, 2022 yılı ocak ayında yapılacak olan “Tarım Haftası Etkinlikleri” açılış konuşmaları sonrasında 2021 yılı bilim, hizmet, teşvik ve özel ödülleri verilecektir.” dedi.

ADAYLARA PLAKET VERİLECEK

Kabaklı, sözlerine “Sözü edilen yönergede; bilim ödülü, hizmet ödülü, teşvik ödülü ve Ziraat Mühendisleri Odası özel ödülü olmak üzere 4 ayrı ödül esas alınmış olup, jüri üyeleri tarafından ödüle değer bulunan adaylara plaket verilecektir. 2021 yılı teşvik ödülünü kazananlara ise kişi başı 1.000 TL tutarından ayrıca para ödülü verilecektir.”

MÜRACAAT EDECEK OLAN ADAYLARA AİT

2022 yılı ocak ayında düzenlenecek “Türkiye Ziraat Mühendisliği “Tarım Haftası Etkinlikleri” açılış törenlerinde dağıtılacak olan bu ödüllere müracaat edecek olan adaylara ait başvurulara ilişkin, sözü edilen yönergede belirtilen adayların ayrıntılı özgeçmişi yayınların veya hizmetlerin dökümü, önemli yayınların birer örneği ve hangi nedenle hangi ödüle aday gösterildiğini içeren bir sunuş yazısı ile en geç 30 Eylül 2021 tarihine kadar TÜMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığına (Karanfil Sokak No:28/18 Kızılay Ankara) ulaşmış olması gerekmektedir. Bu tarihten sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi www.zmo.gov.tr adresinden alınabilir” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız