Başarılı öğrencilere YÖK´ten mektup geldi

Başarılı öğrencilere YÖK´ten mektup geldi

SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Başarılı öğrencilere YÖK´ten mektup geldi

2016-2017 Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) aldıkları puanla, Üniversitenin fakültelerine birincilikle yerleşen öğrencilere, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından gönderilen sertifikalar Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız tarafından verildi.

SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kırıkkale Üniversitesi Senato Toplantı Salonunda yapılan törende konuşan Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, ?Lisans Yerleştirme Sınavında başarılı sonuçlar alarak Kırıkkale Üniversitesini tercih eden ve Üniversitemizin fakültelerine birincilikle kayıt yaptıran öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Bu başarılarından dolayı Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından öğrencilerimize birer kutlama mektubu gönderilmiştir. Bu sertifikaları YÖK Başkanımız adına öğrencilerimize takdim edeceğiz. Kırıkkale Üniversitesi verdiği kaliteli eğitimle Türkiye´de üniversiteye giriş sınavlarında yüksek puan alan öğrencilerin tercih ettiği üniversiteler arasında yer alıyor ve bu da bizi gururlandırıyor? dedi.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız konuşmasının ardından öğrencileri tebrik ederek, öğrencilere sertifikalarını verdi.

SARAÇ´IN MEKTUBU

Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Saraç ise öğrencilere gönderdiği kutlama mektubunda, ?Güçlü ve güvenli bir ülke konumunu hedefleyen Türkiye´nin geleceği, sizlerin elinde olacaktır. Sizler beyin gücü ile Türkiye´nin kalkınma odağısınız. Ülkemiz ve milletimiz için vatanperver duygularla çok çalışmalısınız.2023 hedeflerimize sizlerle ulaşacağız. İnancınızın, çalışma ve yücelme azminizin sonsuz olmasını dilerim. Sizi ve ailenizi başarınız dolayısı ile gönülden tebrik eder, sevgi ile selamlarım? ifadelerine yer verdi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti