Başarı sonu olmayan bir pınardır

Başarı sonu olmayan bir pınardır

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü 2010?2011 Eğitim Öğretim yılının değerlendirme toplantısını yaptı. Aynı zamanda 2011-2012 yılının plan ve programı yapıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü?nde gerçekleşen toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, hayatı

BAŞARI ARTIRICI ÇALIŞMALAR
2010-2011 Eğitim Öğretim yılının değerlendirme toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda çok duygulu ve mutlu olduğunu belirten Peker elde edilen başarıların kendisini gururlandırdığını ve bu yıl da başarıyı artırıcı yönde çalışmalar yapılacağını dile getirdi. Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri ile bir araya gelerek başarıyı artırıcı etkenleri tartışacaklarını vurgulayan Peker ?Başarı sonu olmayan bir pınardır. Başarımızla yetinmeyerek artırıcı etkenler üzerinde duracağız? dedi.
 
TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÇIKARDIK
Peker konuşmasında ?Bugün burada en mutlu toplantımı açıyorum. Bu yılki başarılarımız mutluluk kaynağımdır. Bu başarılarda sizlerin katkısı büyüktür. Üniversite sınavlarında Türkiye 9?ncusu olduk. SBS?de 10 tane 500 tam puanlı Türkiye birincisi çıkardık. Her ne kadar doğrudan milli eğitim camiasını ilgilendirmese de KPSS Genel Yetenek puan türünde ilimiz Türkiye 2?ncisi olmuştur. Bu başarıların hepsinin bu yıl yaşanması beni sevindirmiştir. Bugün de her yıl yaptığımız rutin değerlendirme toplantımızı yapmak üzere toplandık. Başarının sonu olmayacağı için başarıyı artırmaya yönelik çalışmaları tartışacağız? şeklinde konuştu.
 
İDARECİLERİN KATKISI
Kırıkkale?nin sadece eğitimde değil kültür ve sanat etkinliklerinde, bunun yanı sıra sportif aktivitelerde de önemli başarılar elde ettiğini belirten Peker, yatırım alanında da önemli dereceler elde edildiğini ve bu başarıların tümünde okul müdürlerinin de katkısının olduğunu dile getirdi. Okul müdürleri ile 2011-2012 eğitim öğretim yılında izlenecek yol hakkında fikir alışverişinde bulunacaklarını belirten Peker ?Başka illerde olduğu gibi yanlış yazılar yazarak karalamaya yönelik çalışan bir basınımız olmadığı için de şanslıyız. Başarılarımızda basınımızın da katkısı vardır? dedi.
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti