Başarı için veli toplantısı

Başarı için veli toplantısı

?Başarının Artırılması için Aile Eğitimi? konulu proje kapsamanda Kırıkkale?de ki okulların genel durumları, başarıları, uyguladıkları projeleri yerinde görmek amacıyla Atatürk Anadolu Lisesi ve Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi?nde veli toplantısı düzenlen

PEKER BİLGİ VERDİ
Atatürk Anadolu Lisesi ve Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesinde ayrı ayrı veli toplantısına katılan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, okul müdürlerinin okulları ile ilgili bilgi sunumlarını ve uyguladıkları projeler hakkında bilgi aldıktan sonra başarının artırılması yönünde Milli Eğitim Müdürlüğünce uygulanan projeler ile ilgili  bilgi verdi.  Ek Eğitim Kursları, Başarının Artırılması İçin Aile Eğitimi, Okuma Projesi ve Kardeş Okul ve Kurum Projeleri gibi eğitimin başarısını doğrudan etkileyen projeler uyguladıklarını, bu projelerin okullarca sistemli ve disiplinli şekilde uygulanması halinde başarının daha üst seviyelere çekileceğini belirtti.

HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR
Üniversite sınavlarında 9. sırada yer almanın tesadüfi olmadığını, geriye dönük üç dört yıllık bir altyapı çalışmalarının olduğunu belirten Peker, bu çalışmaların hız kesmeden sürdürüldüğünü ifade etti. Ayrıca, velilerin okullar ile irtibatlandırılarak, veliyi eğitimin içine çekmenin önemine değinen Peker, toplantıda okullar ile ilgili bilgi sunumları yapan Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Özer ve Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Kavalcılara, müdür yardımcılarına ve öğretmenlere teşekkür etti.




1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti