Başarı için eksiklikleri gideriyoruz

Başarı için eksiklikleri gideriyoruz

Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesi Kaymakamı Tekin Erdemir, İlçeye bağlı Kulaksız beldesindeki Şehit Doğan Yerlikaya İlköğretim Okulu`nu ziyaret etti. Kaymakam Erdemir`e İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü

ERDEMİR, OKUL HAKKINDA BİLGİ ALDI

Kaymakam Erdemir, burada yaptığı konuşmada, geçen yıllarda çeşitli başarılarıyla adını duyuran ilköğretim okulunda bu yıl da aynı şekilde başarı grafiğinin yüksek olması temennisinde bulunduğunu belirterek, Okul Müdürü Mehmet Yıldız`dan öğrenci, öğretmen ve okulun genel durumu hakkında bilgi aldı. Okul Müdürü Yıldız, okulun birçok ihtiyacının önceki dönemlerde giderildiğini ifade ederek, Erdemir`den okul bahçesinin daha güzel bir görünüme sahip olması ve öğrencilerin sportif aktiviteleri daha rahat bir ortamda yapabilmeleri için bahçenin düzenlenmesi talebinde bulundu.

 

SEFERBER OLMAMIZ GEREKİR

Erdemir, "İlçemizdeki okullarımıza yönelik ziyaretler ve denetimlerde ihtiyaçları belirleyerek, eğitimin başarısını artıracak tüm eksiklikleri en kısa sürede yerine getirmekteyiz. Bu okulumuza da yaptığımız ziyarette bir dönemin sonu olması nedeniyle durum değerlendirmesi yapmakla birlikte, okul için yapabileceklerimizi de masaya yatırma imkanımız oldu. Bu ilköğretim okulumuzda önceki yıllarda Fen Lisesi, polis okulu ve Anadolu grubu okullara çok sayıda öğrenci gönderdik. Bu başarının korunması hatta daha da artması için seferber olmamız gerekir. Eğitim öğretimin yılının birinci dönem sonu olması nedeniyle İlçemizdeki idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik ediyor, karnesinde düşük not olanların ise ikici dönem daha planlı ve dikkatli bir şekilde çalışarak başarılarının seviyesini yükseltmelerini diliyorum" dedi.

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti