Başaran Koleji’nden gövde gösterisi

Başaran Koleji’nden gövde gösterisi

Kırıkkale eğitim sektörünün bilinen eğitim kurumlarından olan Özel Başaran Koleji idareci ve öğretmenlerinin katılımıyla 2021-2022 dönemi öğretmen toplantısını gerçekleştirdi.

Kırıkkale eğitim sektörünün bilinen eğitim kurumlarından olan Özel Başaran Koleji idareci ve öğretmenlerinin katılımıyla 2021-2022 dönemi öğretmen toplantısını gerçekleştirdi.

YAPILACAK ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Eğitim disiplini ve akademik başarıları ile Kırıkkale eğitim sektöründe bir marka haline gelen Özel Başaran Koleji gerçekleştirmiş olduğu öğretmen toplantısı ile adeta gövde gösterisi yaptı. Okul idarecilerinin ve öğretmenlerinin katılmış olduğu toplantıda 2020-2021 yılının genel bir değerlendirmesi yapılırken 2021-2022 yılına ilişkin eğitim plan programları da konuşuldu.

EĞİTİM ÇABAMIZI SÜRDÜRMEKTEYİZ

Toplantıda konuşan Başaran Eğitim Kurumları kurucusu Onur Başaran, Başaran okulları ve Üçgen Kurs merkezleri olmak üzere iki kurumda da giderek gelişen ve büyüyen bir yapıya sahip olduklarını belirtti. Başaran ‘Bu yıl itibariyle Üçgen kursumuzda on yıldır, Başaran okullarımızda ise beş yıldır eğitim çabamızı sürdürmekteyiz. Süreci değerlendirdiğimizde gerek okullar kısmımızda gerekse kursumuzda Kırıkkale’nin alanlarında en büyük iki kurumuna sahip durumdayız. Büyüklükten kastımız sadece fiziki yapı ve kadro anlamında değildir.”

BAŞARILI ŞEKİLDE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Alınan akademik başarılar, eğitim disiplini ve sistem anlamında değerlendirildiğinde şehrin en güçlü iki kurumu ile eğitim hizmetimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Sahip olduğumuz güvenli ve geniş binalarımız,  güçlü eğitimci kadromuz ile yükseltmiş olduğumuz başarı çıtasını daha da yükseltmeye devam edeceğiz. Eğitimde kaliteyi yükseltmek amacıyla çıktığımız bu yolda anlayışımızın temeline Başaran Kolejinin temel değerlerini alarak vizyon ve misyonumuzdan sapmadan yolumuza devam edeceğiz.”

GÜNÜN ANISINA HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİNDİLER

“Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Eğitimde feda edilecek tek bir fert dahi yoktur’’ sözünden hareketle tüm öğrencilere ulaşmaya ve onlara vizyon kazandırmaya devam edeceğiz. Bu çabamız sonucunda Başaran Eğitim Kurumlarının öncelikle şehrimize sonrasında ise ülkemize eğitim anlamında bir değer katacağını düşünüyorum’ diye konuştu.

Toplantı sonrası Başaran Koleji ve Üçgen Kurs merkezi öğretmen ve idarecileri geniş katılımlı aile fotoğrafı çektirdi.”



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti