Baroya 2 taze kan

Baroya 2 taze kan

GENÇ AVUKATLAR GÖREVLERİNE BAŞLADILAR

Baroya 2 taze kan

Kırıkkale Barosu´nda staj gören 2 avukat cübbelerini giydiler. Stajını tamamlayan avukatlar için Baro Toplantı Salonunda yemin töreni düzenlendi. Mesleki yeminlerini eden stajyerler, resmen avukat oldular.

DAHA GÜÇLENİYOR

Kırıkkale Barosu, bünyesine kattığı genç avukatlarla daha da güçleniyor. Stajyer avukatlığının tamamlayan Av. Kübra Güneş ve Av. Hüseyin Günay, ant içip avukatlık ruhsatnamelerini alarak avukatlığa başladılar. Baro Toplantı Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek avukatlık sertifikasını aldılar. Yemin ederek ruhsatnamelerini alan 2 avukata cüppelerini ise Baro Başkanı Erol Çakır giydirdi. Ardından yemin eden meslektaşları ile aileleri toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

GÜZEL BİR ADIM

Baro Başkanı Av. Erol Çakır, mesleğe yeni atanan avukatlara yönelik yaptığı konuşmada ?Bugünkü sertifika töreniniz, sizin mesleğe başlangıcınızın ilk adımı olup ilk adımın sağlam ve emin bir şekilde atılması ile yürüyüşümüze daha emin ve daha kararlı bir şekilde başlangıcın bir onuresidir. İnşallah bu başlangıç bu etik kurallarına uyarak ve hak ettiği ölçüde davranarak hayırlı ve uğurlu olsun? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü