Barış ve huzur getirsin

Barış ve huzur getirsin

HEM DİNÎ, HEM MİLLÎ...

Barış ve huzur getirsin

MHP Adayı Seyit Ahmet Göçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Regaip Kandilini, Bugün hem milli hem de dini açıdan önemli bir gün. Bugün tüm Türk İslam âlemine barış ve huzur getirsin” dedi.  

ÇAĞDAŞ BİR TOPLUM HALİNE GELMİŞTİR

Göçer yazılı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: 23 Nisan 1920'de ilk Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması ile Türk milleti, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bağımsız bir şekilde yaşamak için olanca gücüyle verdiği kurtuluş mücadelesindeki en büyük adımlardan birisini atmıştır. Türk halkı, millet iradesini esas alan bu önemli adım sayesinde bağımsızlık savaşını gösterdiği üstün çabalarla kazanmış, Atatürk'ün önderliğinde uygulamaya konulan yenilik hareketleri sayesinde çağdaş bir toplum haline gelmiştir. Bize kazandırdığı cumhuriyeti ve istiklâlimizi geleceğimizin güvencesi çocuklara emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara emanet etmesi çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin göstergesidir.

GELECEĞİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATI

Geleceğin büyükleri olarak topluma yön verecek olan en değerli varlığımız çocuklarımız, demokratik bir toplum yapısını yaşam biçimi olarak benimsemiş, özgür düşünceye sahip,  yüreklerinde vatan ve millet sevgisi olan insanlar olarak yetiştirilmelidir. Çünkü bağımsızlığın kıymetini bilen çocuklarımız geleceğimizin en büyük teminatıdır.”

ÜSTÜN VE ÖNEMLİ GECE

Göçer Regaip Kandili için ise, Yüce Allah bazı aylar ve günleri diğer aylar ve günlerden üstün kılmıştır, dört mübarek gecenin, Regaip, Miraç, Berat ve Kadir gecelerinin bulunduğu üç ayların içerisinde, insanlığın ebedi rehberi Kuran-ı Kerimin nazil olmağa başladığı Ramazan ayı da vardır ki;  o on bir aydan daha üstündür. Özellikle Recep ayının ilk Cuma gecesi olan Regaib gecesi, hem üç ayların, hem de Ramazan ayının müjdecisidir. Bu bakımdan üstün ve önemli gecelerden birisidir. Bol rahmet, ihsan ve ikram demek olan Regaib, Yüce Allah`ın bağışlaması, rahmet ve ikramının bol olduğu bir gecedir. Bu mübarek ay ve geceler hayatın güçlük, sıkıntı ve meşakkatlerinden kurtulup manevi duyguların yoğunlaştığı, şefkat, merhamet ve kardeşliğin canlandığı anlardır. Efendimizin bir hadis-i şeriflerinde dua ettiği gibi (Allah'ım Recep ve Şaban ayını hakkımızda hayırlı kıl, bizi Ramazan ayına kavuştur) Regaip kandilinin tüm Kırıkkaleli hemşerilerimize ve Türk İslam âlemine, huzur, bereket, barış ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim” ifadelerini kullandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ