Barışa basketbol katkısı

Barışa basketbol katkısı

ORTADOĞU 15 TEMMUZ BARIŞ KUPASI

Barışa basketbol katkısı

Kırıkkalegücü Gençlik ve Spor Kulübü, Ortadoğu´da yaşanan savaşa dur demek için ?Terör Bitsin, Silahlar sussun, Basketbol Konuşsun? projesini hayata geçirmeye çalışıyor. ?Ortadoğu 15 Temmuz Barış Kupası? adı altında Ankara´da yapılması düşünülen projeye birçok ülkeden katılım olması bekleniyor.

ORTADOĞU 15 TEMMUZ BARIŞ KUPASI

İlk kapsamda Türkiye Basketbol Federasyonuna dilekçe yollayarak projeyi onaylatmak isteyen Kırıkkalegücü, savaşın bitmesi barışın gelmesini istiyor. Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Güven Gündüz yaptığı açıklamada, ?Kırıkkalegücü Gençlik ve Spor Kulübü olarak terörle ve savaşla uğraşan bölgemiz Ortadoğu´da ?Terör Bitsin, Silahlar Sussun, Basketbol Konuşsun´ projesini başlatmayı düşünmekteyiz. Bu anlamda yıllarca terörle mücadele eden başta ülkemiz Türkiye olmak üzere Suriye, Lübnan, İsrail, Irak, İran, Mısır, Afganistan ve Pakistan, Libya, Filistin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gibi ülkelerin ulusal basketbol takımlarını ülkemize davet ederek "Ortadoğu 15 Temmuz Barış Kupası" düzenlemek için girişim başlatmış bulunmaktayız? dedi.

BASKETBOL FEDERASYONUNDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Gündüz açıklamasının devamında ise, ?Projenin hayata geçmesiyle birlikte organizasyon tarihleri 07.07.2017-15.07.2017 arasında planlanmaktadır. Turnuvanın daha da anlamlı olabilmesi için final maçı ve kupa töreninin 15.07.2017 tarihinde olması planlanmaktadır. Bu anlamlı kupanın tüm dünya ülkelerine basketbolun ve sporun kardeşlik olduğu bilinciyle tüm dünyaya bir mesaj vermesi düşüncesiyle Türkiye Basketbol Federasyonu´nun öncü olarak bu projeye destek vereceğine inanıyoruz. Bu projenin hayata geçebilmesi hususunda gereğini bilgilerinize saygılarımla arz ederim? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ