Barış gününde Türkmenler unutulmasın

Barış gününde Türkmenler unutulmasın

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Dünya barış günü münasebeti ile yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Göçer açıklamasında Iraktaki Türkmen katliamlarının bir an önce son bulması için Türk dünyasının en büyük umudu ve güçlü devlet

BİRLİK VE BERABERLİK RUHU

Milliyetçi Hareket partisi İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer  Dünya Barış günü nedeniyle yaptığı açıklamada İkinci dünya savaşının sona erdiği 1 Eylül 1975 yılında dünya barış günü ilan edildiğini belirtti. Göçer ikinci dünya savaşı başlamadan önce Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ‘ Yurtta Barış ,Dünyada Barış’ diyerek barışın önemini tüm Dünya haykırdığını belirterek “ Bu söylemi hiç aklımızdan çıkarmamamız gerekir. Barışın önemini kavrayamayan ya da çıkarları adına görmezden gelen Emperyalist güçlerin Dünyada ve bölgemizde kanla çizdikleri tablo ortadadır.
İnsanlığın Evrensel değerleri olan ‘ insan hakları, özgürlük, eşitlik, dayanışma ve hukukun üstünlüğüne dayanan haklarımıza siyasiler riayet etmelidir. Güzelim Ülkemizde ve bölgemizde yaşayan insanlar ne barut kokusunu, nede gözyaşı dökmeyi hak etmemektedirler. Vahşete seyirci kalanlar ve ona destekçi olanlar da insanlık suçu işlemektedirler. Bu yaptıklarının utancıyla tarihteki kara yerlerini alacaklardır. “ ifadesini kullandı.

 

 

HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA İHTİYAÇ DUYMAKTAYIZ

Bilgi çağının hızla geliştiği ve yaygınlaştığı Dünya da, demokrasinin giderek önem kazandığı görüldüğünü bu gelişimin ana sebebi ,bütün insanlığın huzur , güven ve mutluluk içinde yaşamasını sağlamak olduğunu belirten Göçer “Bu gelişime önem veren toplumlar her türlü teröre ve işgale karşı birlikte hareket etmelidirler. İnsanlığın huzur içinde yaşaması buna bağlıdır. Bu yüzden 1 Eylül Dünya Barış gününe sahip çıkmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız.Özellikle Orta Doğuda bir türlü gelmeyen savaşın sona erdirilmesi, başta Irak,Suriye,Filistin olmak üzere akan kanların yitirilen canların bir an önce son bulması için büyük ve kalkınmış devletlerin gerekli girişimleri yapmaları gerekmektedir. Ve yine özellikle gerek dünyada gerekse ülkemizdeki yetkililerin hiçbirinin görmediği görmek istemediği doğu Türkistan Türklerinin yaşadığı vahşet ve katliamlarla Iraktaki Türkmen katliamlarının bir an önce son bulması için Türk dünyasının en büyük umudu ve güçlü devleti olan Türkiye’nin kendilerine sahip çıkması,onlara her türlü konuda destek vermesi gerekmektedir. İnsanlığın geleceği için Ülkemizde ve Dünya da barış ve dostluk günü olması dilekleriyle Dünya Barış Gününüzü Kutluyoum “ ifadelerine yer verdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız