Bargello Kırıkkale´de

Bargello Kırıkkale´de

TÜRKİYE´DE 186 BAYİİ BULUNUYOR

Bargello Kırıkkale´de

Ünlü Parfüm Markası Bargello, 186´ncı şubesini Kırıkkale´de açtı. Zafer Caddesinde hizmete açılan mağazada parfüm ve parfüm ürünleri kısa bir süreliğine yüzde 40 indirimle satılıyor.

TÜRKİYE´DE 186 BAYİİ BULUNUYOR

Merkezi Bursa´da bulunan Bargello Parfüm ve Parfüm ürünleri Kırıkkale´de 186´ncı şubesini açtı. Zafer Caddesi Ziraat Bankası Karşısındaki Ulusoylar İş Merkezinde hizmete açılan mağazada dünyaca ünlü Bargello Marka parfüm ve parfüm ürünleri satışa sunuldu. Piyasadaki ?Çakma? diye tabir edilen sahte parfüm ve parfüm ürünlerinin sayısında her geçen gün sayısında artış olurken Kırıkkale´de hizmete açılan mağazadaki ürünler yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da yoğun ilgi görüyor.

İKİNCİ ÜRÜN YÜZDE 40 İNDİRİMLİ

Kırıkkalelilerin hizmetine sunulan mağazada ünlü Bargello marka parfüm alana ikinci üründe yüzde 40 indirim yapılıyor. Erkek ve bayan parfümün yanında oda kokusu ve diğer ürünlerde de aynı uygulama yapılıyor. Şık ve modern dizaynı ve görünümü ile caddeye ayrı bir renk katan Bargello parfüm ve parfüm ürünleri mağazasının Türkiye dışında yurt dışında da bayileri bulunuyor. Şık, kaliteli bir hediye için Bargello mağazasına uğranmasının yeterli olacağını söyleyen mağaza yetkilileri Kırıkkalelilere hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını belirtiyorlar.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı