Baran Sigortacılık hizmette başladı

Baran Sigortacılık hizmette başladı

Ticaretle bir bütün olan Haydar Baran, 7/24 Sigorta Aracılık Hizmetleri ile Kırıkkale halkına hizmet vermeye başladı.

İSTEKLER KISA SÜREDE YERİNE GETİRİLECEK

Yenidoğan Mahallesi Turgut Reis Caddesi üzerinde faaliyette başlayan Haydar Baran, sigorta konusunda her türlü hizmetti verdiklerini söyledi. Kırıkkale halkına bir çay içecek kadar vakit ayırmalarını isteyen Baran,  yedi yirmi dört Sigorta?nın farkını vatandaşların anlayacağını ifade etti. Her zaman müşterinin haklı olduğunu belirten Baran, müşterinin her türlü isteğini en kısa sürede yerine getirecekleri sözünü verdi.

HER TÜRLÜ İMKAN

Kuruluşundan bu yana geçen süre içerisinde sigortalıların temel sigorta ihtiyaçlarını iyi bir risk değerlendirmesi yaparak sunmak esas ilkeleri olduğunu beyan eden Baran, Firmamız Ülkemizin köklü sigorta kuruluşlarından ANKARA SİGORTA ve DUBAI GROUP SİGORTA yetkili acentesidir. Acenteliğimiz, kaza, yangın, nakliyat, sağlık gibi temel sigorta branşları ile konut paket, işyeri paket, hırsızlık, cam kırılması ve sektörel branşlardan ofis paket, eğitim paket, otel paket, akaryakıt istasyonu, muayenehane, eczane paket sigortalarını da sizlere sunmaktadır. ?dedi.

HER BRANŞTA HİZMET

Sözlerine devam eden Haydar Baran, şöyle konuştu; ?Merkezimizde her branşta sizlere hizmet verebileceğiz. Amacımız, tüm halkımızın sağlıklı bir şekilde sigorta kapsamında olması ve sigorta ile tanışması. Önemli olan insanlarımızın kendi üzerindeki riskleri devretmesidir. Sigortanın da amacı budur." diye konuştu.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım