Baran ve Altundağ ailelerinin acı günü

Baran ve Altundağ ailelerinin acı günü

EŞİ GEÇEN YIL VEFAT ETMİŞTİ

Baran ve Altundağ ailelerinin acı günü

Makine Kimya Endüstri Kurumundan emekli rahmetli Cemal Baran´ın eşi, gazetemiz sahibi Mehmet Altundağ´ın kayınvalidesi Mihriban Baran vefat etti.  Dün sabah saatlerinde vefat eden merhumenin cenazesi Nokta Camiinde ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Yenimahalle Mezarlığında defnedildi.

EŞİ GEÇEN YIL VEFAT ETMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl vefat eden MKE emeklisi Cemal Baran´ın eşi, öğretmen emeklisi Köksal Baran ile Yaşar Baran ve Fatma Altundağ´ın annesi, Gazetemiz Sahibi Mehmet Altundağ´ın kayınvalidesi Mihriban Baran, rahatsızlanarak kaldırıldığı Yüksek İhtisas Hastanesinde vefat etti. Merhumenin cenazesi Nokta Camiinde ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Yenimahalle Mezarlığında defnedildi.  Cenaze namazına Baran ve Altundağ ailelerinin yakınlarıyla İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, bazı siyasi parti başkan ve yöneticileriyle Emekliler Derneği başkan ve yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Mahalle Muhtarları Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır´ı makamında ziyaret etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Muhtarlarla ile sohbet eden Belediye Başkan Yardımcısı Bakır, mahalle muhtarlarının sorunlarını da dinledi. Muhtarlar Belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama