Baloğlu´ndan Baştuğ´a hayırlı olsun ziyareti

Baloğlu´ndan Baştuğ´a hayırlı olsun ziyareti

ANKARA VE KIRIKKALE İL BAŞKANLIKLARI ORTAK ÇALIŞMALAR YAPACAK

Baloğlu´ndan Baştuğ´a hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ve teşkilat üyeleri, yakın zamanda MHP Ankara İl Başkanlığı görevine seçilen hemşerimiz Turgay Baştuğ´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

KUR´AN-I KERİM VE TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen MHP Ankara İl Kongresinde tek aday olarak MHP Ankara İl Başkanlığına seçilen hemşerimiz Turgay Baştuğ´u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Kırıkkaleli hemşerimiz, dava arkadaşımız Turgay Baştuğ´a yeni görevinde başarılar dilerim? dedi. Baloğlu, ziyarette Baştuğ´a Kur´an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

ANKARA VE KIRIKKALE İL BAŞKANLIKLARI ORTAK ÇALIŞMALAR YAPACAK

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarete MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Gençtürk, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak, MHP il ve ilçe teşkilat üyeleri de eşlik etti. Bir süre sohbet eden ve fikir alışverişinde bulunan Baloğlu ve Baştuğ, MHP Ankara ve Kırıkkale İl Başkanlıklarının ortak çalışma yapması hususunda karara vardılar. MHP Ankara il Başkanı Turgay Baştuğ da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, ?Zorlu ve şerefli bir görev olan MHP Ankara İl Başkanlığım süresince hemşerilerimize her zamankinden daha çok ihtiyacım var. Tüm Kırıkkale´ye sevgi ve saygılarımı iletin? dile konuştu.

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız