Baloğlu: “Hainlere asla fırsat vermeyeceğiz”

Baloğlu: “Hainlere asla fırsat vermeyeceğiz”

Baloğlu, “15 Temmuz 2016 tarihinde hain FETÖ terör örgütü Türk Milletine suikast düzenlemek istemiş lakin milletimizin vakur duruşu karşısında buz gibi erimek zorunda kalmıştır. "

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, “15 Temmuz 2016 tarihinde hain FETÖ terör örgütü Türk Milletine suikast düzenlemek istemiş lakin milletimizin vakur duruşu karşısında buz gibi erimek zorunda kalmıştır.  Hain FETÖ ve Onun uzantılarına Fırsat vermeyeceğiz” dedi.

KİŞİ VE KURUMLAR YAKINEN İNCELENMELİDİR

Baloğlu, “Seneler 2021 yılını gösterdiğinde 15 Temmuz gecesi verilen mücadelenin önemi daha net anlaşılmaktadır. Hain FETÖ terör örgütü mensupları ve onun destekçilerine karşı mücadelemiz daha canlı ve daha samimi şekilde devam etmektedir. Günümüzde bir takım siyasi oluşumlarda can bulduğu net şekilde görülen bu terör örgütü mensupları çeşitli yapılanmalar ile tehlike olmaya devam etmektedir. Bu terör örgütünün her hali ile mücadele etmek milli bir görevdir. Bu mücadeleyi sulandırmaya çalışan, çeşitli bahanelerle mağdur yaratmaya çalışan kişi ve kurumlar yakinen incelenmelidir. Bu tür davranışlara müsamaha gösterilmemelidir.”

FETÖ’NÜN UNSURLARI AÇIĞA ÇIKARTILMALI

“Şehit kanları ile sulanmış vatan toprağının müdafaasında ayrıca devletimizin bekası mevzu bahis olduğunda FETÖ ve diğer hain terör örgütlerine en sert şekilde cevap verilmelidir. Emperyalist düzenin maşası olanlar her dönem Türk Milletinin kuyusunu kazmıştır. Bazen Etnik bazen mezhebi durumları bahane edip temellerimize dinamit döşemişlerdir. Geçmişte olduğu gibi kadim milletin gereği bugünümüze ve doğmamış çocuklarımızın geleceğine de sahip çıkacağız.  Gelinen noktada başta FETÖ ve PKK terör örgütleri olmak üzere, bu terör unsurlarının kucak açanlara karşı Cumhur İttifakı’nın ne denli gerekli olduğu gözler önüne serilmiştir. Mücadelemiz hiç bir siyasi ikbal gözetmeksizin devam edecektir” dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ