Baloğlu: ?Adaylarımızın hepsi de birbirinden değerli?

Baloğlu: ?Adaylarımızın hepsi de birbirinden değerli?

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu ve yönetim kurulu üyeleri önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler öncesinde MHP Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylarını ziyaret ettiler.

EN HAREKETLİ PARTİ
Önümüzdeki yıl yapılacak olan mahalli idareler seçimin en hareketli partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi?nde Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu ve yönetim kurulu üyeleri MHP Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylarını ziyaret ettiler. Ziyaret öncesi kahvaltıda bir araya gelen parti yöneticileri daha sonra aday adayları Serdar Yarar, Tacettin Silsüpür, Mehmet Akdemir ve Mustafa Pekdoğan?ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.  
?PARTİMİZE OLAN TEVECCÜH ARTIYOR?
Ziyaretlerde, yapılacak olan seçimin Kırıkkale ve MHP için çok önemli olduğunu dile getiren Merkez İlçe Başkanı Baloğlu ?Partimize olan teveccühün her geçen gün giderek arttığı bu dönemde inşallah belediye seçiminden alnımızın akıyla çıkacağız. Aday adaylarımızın şu anki birlikteliklerinin aday açıklandıktan sonra da süreceğine inancımız tamdır. Tüm aday adaylarımız kendilerini ispatlamış, alanlarında başarılı çalışmalara imza atmışlar, hepsi de birbirinden değerli isimlerdir. Vizyonlarıyla Kırıkkale halkına ve milletimize en üst düzeyde hizmet edecek bilgi ve birikime sahiptir? sözlerine yer verdi.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız