Balışeyh´te yılsonu sergisi açıldı

Balışeyh´te yılsonu sergisi açıldı

BALIŞEYH HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ´NÜN 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SENE SONU SERGİ AÇILIŞI YAPILDI

Balışeyh´te yılsonu sergisi açıldı

Balışeyh Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nün 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı sene sonu sergi açılışı yapıldı.

GENİŞ KATILIM

Balışeyh Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapılan açılışa Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Garnizon Komutanı Selçuk Yalçın, Balışeyh Belediyesi Başkanı Ali Dedelioğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları M. Bahadır Dülger, Adnan Şener, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ümit Yaşar Gürsoy, Ömer Kaldırım, Erdal Taşkın, Kamil Yeneroğlu, Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Kapucu,  İlçe Daire Amirleri,  Okul Müdürleri, öğretmenler muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İSTEK VE ÖNERİLERE GÖRE KURS AÇILACAK

Açılış konuşmasını yapan Balışeyh Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Morgül, ?2014-2015 Eğitim-öğretim yılı çerçevesinde açmış olduğumuz kurslarımız neticesinde 600 kursiyerimize kurs bitirme belgesi verdik. İlçe Kaymakamı Sayın Yusuf Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün de destekleri ile ilçe merkez ve köylerimizde açmış olduğumuz kurslarımızda kursiyerlerimiz son derece başarılı işlere imza attılar. Başarılı işler yapan kursiyerlerimizi de tebrik ediyorum? dedi. Morgül, vatandaşların istek ve önerilerini dikkate alarak kurslar açmaya devam edileceğini söyledi.

BÜYÜK ÖNEMİ VAR

İlçe Kaymakamı Yusuf Yıldırım ise ?Milli eğitim faaliyetleri içerisinde yaygın eğitim kurs ve faaliyetlerinin büyük bir yeri ve önemi vardır? dedi. Yıldırım, ilçe Halk Eğitim Merkezimizde açılan kursların sayısını her yıl arttığını, değişik ve yenilikçi kurslar açıldığını ve kalitenin artığını ifade etti. Yıldırım, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Morgül´e, diğer yetkililere ve usta öğreticilere teşekkür etti.

ÜÇ BOYUTLU TABLO KURSU BEĞENİ TOPLADI

İlçe Kaymakamının konuşmasından sonra halk oyunları gösterisi yapıldı. Katılımcılar kursiyerlerin el emeği, göz nuru yapmış oldukları sergiyi gezdiler. Sergide en çok ?Üç Boyutlu Tablo Kursu? misafirler tarafından büyük beğeni topladılar. Sergide dekoratif ev aksesuarları (üç boyutlu aynalar, küpler, dekobaş süslemeler, yüzük tepsileri) triko ürünleri (Kazak, bluz, hırka, süveter), takılar(süs eşyaları), salon katımları, yemek takımları, hesap işi (Kaneviçe işi ürünleri) ürünleri yer aldı.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı