Balışeyh MHP ile gelişecek

Balışeyh MHP ile gelişecek

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi Balışeyh Belediye Başkan Adayı Ahmet Tuna, partililerle çiğ köfte etkinliğinde bir araya geldi. Oldukça yoğun bir katılımın yaşandığı gecede Başkan Adayı Tuna `Balışeyh`i

BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Balışeyh İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Tuna tarafından birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi. Balışeyh halkının yoğun bir katılım sağladığı geceye Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi avukat Halil Öztürk, eski milletvekili aday adaylarından Ömer Elidemir, MHP Sulakyurt Belediye Başkan Adayı İsmail Bildik ve ilçe teşkilatı yöneticileri katıldılar. Çeşitli ikramların yapıldığı gecede MHP Balışeyh İlçe Başkanı Ali Cansu, katılanları teşekkür etti. `Balışeyh`imiz ve Balışeyh halkı her şeyin en iyisine layıktır` diyen Milliyet Hareket Partisi Balışeyh Belediye Başkan Adayı Ahmet Tuna `Bu ilçenin ekmeğini yiyen suyunu içen biri olarak 30 Mart`tan sonra Allah izin verirse belediye başkanlığı koltuğuna  oturup çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Maalesef mevcut başkan ilçemiz adına hiç bir olumlu çalışmaya imza atmamıştır` sözlerine yer verdi. Başkan Adayı Tuna `İlçe halkımız kırgındır. İlçe halkımız aldatılmıştır. İlçe halkımız kandırılmış. Bizler insanları kandırmayacağız ve aldatmayacağız` ifadelerine yer verdi.

 

BAHÇELİ’NİN SELAMLARINI GETİRDİM

“Kardeşliğin birlik ve beraberliğin sizlerle buluşmanın verdiği, mutluluğu sizlerle paylaşılıyorum` diyen Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi avukat Halil Öztürk `Öncelikle Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli`nin selamını getirdim. Bir hemşeriniz olarak Balışeyh`te bu birlik ve beraberliğiniz sürdürdüğünüz sürece inşallah biz bu seçimi kazanırız. Kimsenin şundan endişesi olmasın. İktidar olmazsa hizmet gelmez. İktidarda olanların iktidar için saf değiştirenlerin bu ilçeye bir hizmeti oldu mu ? Siz yeter ki bu seçimi kazanın hizmeti getirmek bizden. Balışeyh için diğer MHP`li belediyelerden destek alacağıma sizlere söz veriyorum. Ben köyüme gitmek için Balışeyh`ten geçiyorum. sözümden durmazsam buradan geçirmeyin.` dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız