Balışeyh hak ettiği hizmetleri alıyor

Balışeyh hak ettiği hizmetleri alıyor

Balışeyh Belediyesi ilçede yapmış olduğu çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Çalışmalara Milletvekilleri Beşir Atalay, Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can destek verdi. Dedelioğlu, milletvekillerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiğini bildirdi.

İLÇEDE SU SORUNU TAMAM, KİLİT PARKESİZ CADDE SOKAK KALMAYACAK. VEKİLLERİN DESTEĞİ SAYESİNDE ALT YAPI SORUNU ÇÖZÜLMEYE BAŞLADI.

Balışeyh hak ettiği hizmetleri alıyor

Balışeyh Belediyesi ilçede yapmış olduğu çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Çalışmalara Milletvekilleri Beşir Atalay, Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can destek verdi. Dedelioğlu, milletvekillerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiğini bildirdi.  

ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Çalışmalarını hızlandırarak vatandaşların memnuniyetini kazanan Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, 2015 yılı hedeflerine ulaşmak için çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Dedelioğlu, TOKİ Evleri Mahallesi yollarının Çorum`dan getirilen kilit parke ile yapılmaya başlandığını ve Balışeyh ilçesinin tüm altyapı çalışmalarına da önümüzdeki yıl içinde başlanacağını söyledi.

ÇORUM BELEDİYESİNDEN YARDIM

Belediye Başkanı Dedelioğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:"Milletvekillerimizin girişimleri ile Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından belediyemize hibe verilen kilit parke ile TOKİ Evleri Mahallesi`nin tamamı olan 6 bin500 metrealana kilit parke yapımına başlanıldı. Yine 3 milletvekilimizin büyük destek sağladığı Belediyelerin Su ve Kanalizasyon Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında İller Bankasından temin edilen hibe desteği sayesinde ilçenin tamamına ait içme suyu ve kanalizasyon şebekesinin değişimi ile 7 bin metre hat olan içme suyu borularının da değişimi yapılacaktır. Onaylanan projenin hazırlık İşlemlerinin ardından önümüzdeki yaz ayı içinde çalışmalarına başlanacak ve halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmiş olacağız."

HER ZAMAN YANIMIZDA OLDULAR

İlçeye yapılan yatırım ve projelerin gerçekleştirilmesinde girişimlerde bulunan ve destek sağlayan  Milletvekillerine katkılarından dolayı halkın ve kendisinin teşekkür ettiğini belirten Belediye Başkanı Dedelioğu, yapılan hizmetlerle ilçenin hak ettiği noktaya geleceğini söyledi.

EKSİKLİKLER TAMAMLANIYOR

Başkan Dedelioğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “İlçemiz gün geçtikçe eksikler tamamlanarak daha da güzelleşiyor. Kıymetli halkımın bizlere emanet etmiş olduğu Balışeyh’e imkânlarımız ve yapmış olduğumuz projeler çerçevesinde yatırımlarımızı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. İleriye yönelik yatırımlarımız sayesinde ilçemiz çalışmalarımızla her geçen gün daha da ilerlemekte ve örnek bir ilçe olma özelliğine kavuşacaktır.” 

ÇALIŞMALAR ALANLARA YAYILACAK

Başkan Dedelioğlu ilçede yapılan hizmetler nedeniyle vatandaşların büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Balışeyh`te gün geçtikçe yapılan çalışmaların daha geniş alanları kapsayacağını ve bu nedenle vatandaşlara hizmet noktasında gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi. 



Süleyman Kılıç
6.11.2014 11:26:53
Allah Allaaah.Balışeyh belediyesi diye bi belediye varmıy dı yahu

Abidin Emmi
6.11.2014 11:29:47
almış Çorumdan bir kamyon hibe parke taşı çıkmış üzerine gubara gubara poz vermiş Dedelioğlu.vay vay Balışıhın haline .nerdeeeen nereye

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü