BALIŞEYH EMNİYET AMİRLİĞİNE YAMAN ATANDI

BALIŞEYH EMNİYET AMİRLİĞİNE YAMAN ATANDI

Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesinde İlçe Emniyet Amirliğinde görev değişikliği yapıldı. İlçe amirliği görevine Aydın Yaman atandı.

DAHA ÖNCE ÇELEBİ AMİRİYDİ

Eski İlçe Emniyet Amiri Mustafa Temel`in emekliye ayrılmasından dolayı boşalan İlçe Emniyet Amirliği görevine 2 yıldır Çelebi ilçesinde Emniyet Amirliği görevinde bulunan Aydın Yaman atandı. Yaman, ilçedeki görevine başladı. İlçedeki huzur ve güvenin en üst düzeyde olması için gerekli olan her türlü çabayı devam ettireceklerini belirten Yaman, kurum ve kişiler tarafından kendisine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunulduğunu belirtti.

 

24 SAAT HİZMET VERMEKTEYİZ

İlçe Emniyet Amiri Yaman, şöyle dedi: ?Polislik mesleği çok önemli mesleklerdendir. Rutin hizmetlerimizle birlikte halkımızın polise karşı olan güveninin devamlılığını sağlamak da en önemli görevlerimiz arasındadır. Gün geçtikçe ilçemizi, halkımızı ve kurumlarımızı daha yakından tanıma fırsatımız olacaktır. Bu da bize önümüzdeki günlerde yapacağımız hizmetlere ışık tutacaktır. Halkımızın güven ve huzurunu sağlamak için çeşitli denetim ve kontrollere başladık. İlçemizdeki araç trafiği seyri fazla olması nedeniyle daha dikkatli olmamız gerekmektedir. Hırsızlık ve diğer suç oranlarını daha aza indirmek amacıyla önümüzdeki günlerde Kaymakamlığımızın ve İl Emniyet Müdürlüğümüzün destekleriyle ilave kamera sistemleri kurulumu da yapılacaktır. Halkımız şunu iyi bilmelidir ki, tüm ekiplerimizle birlikte vatandaşımıza yönelik 24 saat hizmet vermekteyiz. Vatandaşlarımız, asayişle ilgili ve diğer konularda amirliğimize bağlı ihbar telefonlarıyla bizlere ulaşıp yardım ve destek isteyebilirler?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ