Balık için canından oldu

Balık için canından oldu

Kırıkkale`nin Karakeçili ilçesinde balık tutmak isterken Kızılırmak Nehri`ne düşen bir kişi boğuldu. Akıntıya kapılan gencin cesedi uzun uğraş sonucu sudan çıkartıldı

UYARI VE İKAZLARA ALDIRIŞ EDİLMİYOR

Tüm uyarı ve ikazlara rağmen Kızılırmak nehrine balık tutmak veya yüzmek amacıyla gidenlerin sayısında hiç azalma olmuyor. Geçtiğimiz günlerde piknik için Kızılırmak kenarına giden Afganistanlı ailenin bir ferdinin yüzmek için girdiği ırmakta boğulmasının ardından önceki gün de Karakeçili?de bir genç balık tutmak için gittiği Kızılırmakta boğularak can verdi. Edinilen bilgiye göre Kızılırmak`ın Kumocağı mevkine giden Öner Tüysüz (36), balık tutmak istediği sırada dengesini kaybederek nehre düştü.

 

YILIN İKİNCİ BOĞULMASI OLDU

Akıntıya kapılan Ömer Tüysüz, ırmağın azgın sularında boğuldu. Olayın duyulması üzerine ırmak kenarına akın eden gencin ailesi ve yakınları hemen jandarmaya haber verdi Gencin yakınları ırmak kenarında sinir krizleri geçirirken Ankara Jandarma Genel Komutanlığı`ndan gelen arama-kurtarma ekipleri gencin cesedini nehirden çıkartabilmek için yoğun çaba harcadı. Gencin çesedi ekipler tarafından nehirden çıkarıldı. Boğularak can veren gencin cesedi , Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ