BAL´da iki takımla mücadele edeceğiz

BAL´da iki takımla mücadele edeceğiz

KATILIM PAYI ÖDENDİ, MKE KIRIKKALESPOR BU SEZON DA VAR

KATILIM PAYI ÖDENDİ, MKE KIRIKKALESPOR BU SEZON DA VAR

BAL´da iki takımla mücadele edeceğiz

Bölgesel Amatör Ligin başlamasına az bir zaman kala takımlar sessiz ve derinden transfer çalışmalarına başlarken MKE Kırıkkalespor daha farklı bir sorunu çözerek, bu yıl ligde ben de varım dedi.

50 YILLIK KULÜP KAPANMASIN!

Kırıkkale´de birçok kişinin kafasında 50 yıllık MKE Kırıkkalespor´un imkânsızlıklar yüzünden 2017-2018 sezonuna katılıp katılmayacağı sorusu yer alırken, her şeye rağmen pes etmeyen MKE Kırıkkalespor´da Türkiye Futbol Federasyonuna ?Lige Katılım Ücreti? olarak ödenmesi gereken 25 Bin TL, Federasyonun hesabına yatırıldı.

TRANSFER ÇALIŞMALARIN HIZ VERİLECEK

Konu hakkında bilgi veren MKE Kırıkkalespor Genel Kaptanı Bedir Erdoğan, 25 Bin TL´lik Katılım Payını yatırdık ve 10 gün içinde transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde başlayacağız. Geçtiğimiz sezon takımda başarıyla top koşturmuş futbolcularla görüşmelerimiz olacak ve takımın başına tecrübeli teknik direktör bulacağız.

KISIR ÇEKİŞMELERİ BIRAKMAK GEREK

MKE Kırıkkalespor, Kırıkkale´nin tarihidir, geçmişidir diyen Genel Kaptan Erdoğan, ?İşadamlarımız ve Esnaflar Odaları başta olmak üzere tüm STK Başkanlarına sesleniyorum, vakit 50 yıllık mazisi altın harflerle yazılan, MKE Kırıkkalespor´a sahip çıkma vaktidir. Aslında yalnızca MKE Kırıkkalespor´a değil, TM Kırıkkalespor´a da sahip çıkma vaktidir. Zira bu yıl BAL´da şehrimizin iki takımı var ve kısır çekişmeleri bir kenara atarak her iki takımımıza da sahip çıkmalıyız? dedi.

DESTEK ZAMANI

Herkesi maçlara gitmeye ve şehrin her iki takımına da sahip çıkmaya davet eden Erdoğan, ?Öncelikle Genel Kaptanı olduğum MKE Kırıkkalespor olmak üzere her iki takımımıza da sahip çıkmanın, destek olmanın zamanıdır. Haydi Kırıkkale, şehrin takımlarına sen de destek ol ve sahipsiz bırakma? diye konuştu.

HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ