Baks geçit yeniden düzenleniyor

Baks geçit yeniden düzenleniyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Nur cami önü Baks geçit ve çevresinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Camiin açılmasıyla sıkıntı yaşanmaması için başlatılan çalışmada sona gelindi.

BAŞKAN İNCELEMELERDE BULUNDU

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen baks geçit düzenleme çalışması son hız devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç ve Fen İşleri Müdürü Kürşat Altop’tan bilgi aldı.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ayrıca inşaat alanında bulunan vatandaşlarla da sohbet ederek, yapılan çalışma hakkında bilgi verdi. Atatürk Bulvarı ile Hürriyet Caddesini birbirine bağlayan Baks geçit yenileme çalışmasında yeşil alan konusunda yetkilileri uyaran Belediye Başkanı Saygılı, Baks geçit giriş ve çıkışlarında ağaçlandırma, yeşillendirme çalışmasının yapılması konusunda talimat verdi.

TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALTILACAK

Yetkililerden yol ve kaldırım genişliği hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kaldırım ölçümünün yapılmasını isteyerek, vatandaşın daha geniş ve güvenli bir alanda geçiş yapmaları için bu yönde talimatlar verdi. Baks geçit yenileme çalışmasının yapılması ile birlikte bu alanın farklı bir görünüme sahip olacağını belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Kolay ulaşım ve trafik yoğunluğunun en aza indirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü