Baks geçit tek yönlü trafiğe açıldı

Baks geçit tek yönlü trafiğe açıldı

Geçtiğimiz dönemde yapılan ve Atatürk Bulvarından gelen trafik ve bölgeden gelen yaya akımını şehir içine daha rahat sağlamak amacıyla yapılan Baks geçitte trafik akımı tek yöne düşürüldü. Yayalar için kaldırımlar genişletildi ve trafiğe açıldı.

TEK YÖNLÜ TRAFİĞE AÇILDI

Belediye tarafından geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Baks geçit çalışmalarında sona gelindi. Geçit, yapılan son düzenlemelerin ardından yaya ve araç trafiğine açıldı. Yaklaşık bin 200 metre Arnavut kaldırımı, bin metrekare andezit kaplama, 500 metre tül korkuluk, 300 metre dekoratif parke, engelli yolları, yeşillendirme ve ağaçlandırma, aydınlatma ve Endüstri Meslek Lisesinin bahçesi yeniden elden geçirildi.

ŞİMDİ DAHA KULLANIŞLI

Kırıkkale halkının daha güvenli bir şekilde seyir etmeleri için tek şerit haline getirilen Baks geçit için Nur Camii ile bütünleşmesi konusunda hassas bir çalışma yürütüldü. Bu bölgenin tamamı ve Atatürk Bulvarına dayanan projemizin bitirilmesi ile Kırıkkale’ye yeni bir merkez görünümü sağlanmış olacak.  Tamamlanan Baks geçit çalışması ile birlikte şehrin merkezi, yeni görünümüne kavuşmuş olacak.



İLHAT
11.03.2015 22:17:45
darısı samsun bulvarı etiler dörtyola.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü