Bakır, mezun olduğu okulda temizlik kampanyasını anlattı

Bakır, mezun olduğu okulda temizlik kampanyasını anlattı

BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Bakır, mezun olduğu okulda temizlik kampanyasını anlattı

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Temizlik eğitimi için kendinin de mezun olduğu Mehmet Varlıoğlu ilkokulunda öğrencilere Temizlik kampanyasını anlattı.

BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Temizlik kampanyası kapsamında ilkokullarda verilen eğitim Hasan Ali Yücel İlkokulu, Kale ilkokulu ve yarıyılın son eğitimi de Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır´ın da mezun olduğu Mehmet Varlıoğlu ilkokulunda gerçekleştirildi.

MEZUN OLDUĞU OKULU ZİYARET ETTİ

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, okul önünde öğrenciler tarafından çiçek ile karşılandı. Öğretmenler odasını ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, burada okul öğretmenleri ile bir süre sohbet etti. Daha sonra okuduğu sınıfı ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Bakır eğitimin verildiği salona geçerek öğrencilere temizlik kampanyası hakkında bilgi verdi. Ayrıca çöp bırakma saatlerine uyulması konusunda öğrencileri uyaran Başkan yardımcısı Bakır, öğrencilerden bu konu hakkında söz istedi.

ÖĞRENCİLERE HİKÂYE HEDİYE ETTİ

Daha sonra tamamıyla Belediye personelinin hazırlamış olduğu ?Feyza´nın Temiz Dünyası´ adlı hikâye kitabını hediye eden Belediye Başkan Yardımcısı Erol Bakır, öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Eğitim Semineri görevli personeller tarafından öğrencilere slayt şeklinde sunuldu. Eğitimin Yarıyıl tatilinin sona ermesiyle devam edileceği de belirtildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü