Bakanlar, şehit evini ziyaret etti

Bakanlar, şehit evini ziyaret etti

TAZİYEDE BULUNDULAR

Bakanlar, şehit evini ziyaret etti

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Diyarbakır´ın Sur İlçesi´nde çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Osman Kablan´ın Kırıkkale´nin Yuva Mahallesi´ndeki baba evini ziyaret etti.

TAZİYEDE BULUNDULAR

Memleketi Yozgat´tan Ankara´ya dönmek için yola çıkan Adalet Bakanı Bozdağ ile Ankara´dan Kayseri´ye giden Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kırıkkale´ye uğradı. Bakanlar Bozdağ ve Elitaş, Sur´da hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK´lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için yürütülen operasyonlar sırasında teröristlerce girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Osman Kablan´ın Yuva Mahallesi´nde bulunan baba ocağını ziyaret etti.

DUALAR EDİLDİ

İki bakana Kırıkkale Valisi Ali Kolat, AK Parti Milletvekili Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar da eşlik etti. İki bakan, burada şehit Kablan´ın babası Mustafa Kablan´a taziyede bulundu. Ziyaret sırasında şehit Kablan için Kur´an-ı Kerim okunup dua edildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ