Bahşılı'yı ihya edecek altyapı ihalesi

Bahşılı

BAHŞILI TOKİ’NİN ALTYAPI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

BAHŞILI TOKİ’NİN ALTYAPI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Bahşılı'yı ihya edecek altyapı ihalesi

Bahşılı’ya bağlı Doğanay Mahallesindeki TOKİ bölgesinin altyapısını güçlendirmek için çalışmalara başlandı. İller Bankası AŞ. Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından, bölgenin ihyası için 1 milyon 650 bin liralık bütçe ihalesi yapıldı.

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ile birlikte mahallede yer tespiti yapan İller Bankası ve yüklenici firma yetkilileri, 200 gün içerisinde çalışmaların tamamlanacağını söylediler. Altyapı çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, "İlk günden bugüne kadar 14 ay oldu. İmkânlar dâhilinde hummalı bir şekilde çalışıyoruz. Bizim seçimden önce bazı vaatlerimiz vardı. Onları gerçekleştireceğiz diye söz vermiştik. Koronavirüs yüzünden ara vermek zorunda kaldığımız çalışmalarımıza yeniden başlıyoruz.”

“Bu süreçte de ihtiyaç sahibi insanlarımızla ilgili çalışmalarımız oldu. Cumhurbaşkanımızın himayelerinde belediyemizin imkânları dâhilinde yardımcı olmaya çalıştık. Bakanımız Murat Kurum ile görüşmelerimiz oldu. TOKİ bölgesinde, Doğanay ve Aktarma istasyonunda bazı problemlerimiz vardı. AK Parti Kırıkkale Milletvekilimiz Ramazan Can, İl Başkanımız, Valimiz ve merkez ilçe başkanımızla beraber bir çalışma yaptık. Bu çalışma neticesinde verim aldık” diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü