Bahşılı´yı yasa boğan yangın

Bahşılı´yı yasa boğan yangın

ATA DÖNMEZ MAHALLESİNDEKİ YANGINDA EV SAHİBİ İHSAN TEKE DUMANDAN ZEHİRLENEREK CAN VERDİ

ATA DÖNMEZ MAHALLESİNDEKİ YANGINDA EV SAHİBİ İHSAN TEKE DUMANDAN ZEHİRLENEREK CAN VERDİ

Bahşılı´yı yasa boğan yangın

Bahşılı´da önceki gün Ata Dönmez Mahallesindeki bir evde yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale gelirken evde bulunan ev sahibi İhsan Teke kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

EVDE ÇIKAN YANGIN BİR ANDA BÜYÜDÜ

Kırıkkale´nin Bahşılı ilçesinde önceki gün Ata Dönmez Mahallesindeki iki katlı bir evde bir evde yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale gelirken yangın sınasında evde bulunan İhsan Teke yarılı olarak kaldırıldı hastanede yaşamını yitirdi. Teke´nin cenazesi dün Çarşı camiinde kılınan namazın ardından defnedildi. Talihsiz yangın ilçede büyük üzüntüye neden olurken polis yangının çıkış nedenini araştırıyor.

SAĞLIK EKİPLERİNE HABER VERDİ

Alınan bilgiye göre, Atadönmez Mahallesi´nde 48 yaşındaki İhsan Teke ve annesi Aysel Teke´nin kaldığı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhsan Teke yangın sırasında uyurken, annesi Aysel Teke, dışarı çıkarak itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Vücudunda yanıklar oluşan ve dumandan etkilenen İhsan Teke, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Dumandan etkilenen anne Teke Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi. Polis olay yerinde inceleme yaptı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama