Bahşılı´yı yasa boğan ölüm!

Bahşılı´yı yasa boğan ölüm!

BİR AY SONRA BABA OLACAKTI, PİKNİK YAPARKEN SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ IRMAKTAN BİR DAHA ÇIKAMADI

BİR AY SONRA BABA OLACAKTI, PİKNİK YAPARKEN SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ IRMAKTAN BİR DAHA ÇIKAMADI

Bahşılı´yı yasa boğan ölüm!

Bir ay içinde 4 kişinin boğularak yaşamını yitirdiği Kızılırmak bir can daha aldı. Bahşılı Belediyesi Personeli 28 yaşındaki Fevzi Akgün arkadaşlarıyla piknik yapmaya gittiği sırada akıntıya kapıldı. . Çırpındığını gören arkadaşları Akgün´ü yarı baygın sudan çıkardı. Hastaneye kaldırılan Akgün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İLÇEDE SEVİLEN BİR KİŞİLİĞE SAHİPTİ

Bahşılı Belediyesi´nde çalışan ve ilçede sevilen bir kişiliğe sahip olduğu söylenen Fevzi Akgün önceki gün akşam saatlerinde arkadaşları ile birlikte ilçenin Yeşilvadi piknik alanında piknik yaparken serinlemek için girdiği akıntılı suda aniden çırpınmaya başladı. Akgün, arkadaşlarının uzun süren çabası ile sudan çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin yardımıyla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´ne kaldırılan Fevzi Akgün, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BİR AY İÇİNDE 4 KİŞİ BOĞULDU

Fevzi Akgün´ün eşinin doğum yapacağı gerekçesiyle çalıştığı Bahşılı Belediyesi´nden 1 hafta izinli olduğu ifade edildi. Kızılırmak Nehrinde son 1 ay içerisinde 4 kişi boğularak öldü. Fevzi Akgün´ün boğularak yaşamını yitirmesi ilçede büyük üzüntüye yol açtı. Talihsiz Akgün´ün cenazesi ilçedeki Merkez Camiinde kılınan namazdan sonra toprağa verildiği öğrenildi.

Haber Merkezi



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama