Bahşili´ye yeni TOKİ geliyor

Bahşili´ye yeni TOKİ geliyor

BAŞKAN TEKİN SÖZÜNÜ TUTTU

BAŞKAN TEKİN SÖZÜNÜ TUTTU

Bahşili´ye yeni TOKİ geliyor

Bahşili Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin´in girişimleriyle alt ve orta gelir grupları için ilçede yaptırılacak olan TOKİ konutlarının başvuru alımları başlıyor.

İLÇE İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME

Bahşili ilçesinde merakla beklenen yeni TOKİ konutları için önemli bir gelişme yaşanıyor. Daha önce yer tespiti yapılan alt ve orta gelir grubu TOKİ konutları için başvurular başlıyor. Konuyla ilgili olarak ilgili resmi yazı TOKİ tarafından Bahşili Belediyesine gönderilirken Bahşili Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, başvuru alımlarıyla ilgili duyuruyu da yaptı. Buna göre göre başvuru ve konut satışları Ziraat Bankası Bahşili Şubesi aracılığıyla gerçekleştirilecek.

İKİ AYRI PROJE OLACAK

TOKİ tarafından yapılan resmi açıklamada, ?Anılan projedeki konut satış işlemlerinde T.C. Ziraat Bankası Bahşili Şubesi bankacılık hizmeti verecektir. Söz konusu proje kapsamında Alt Gelir Konut Grubu olarak 2+1 tipi, brüt 85,75 metrekare 136 adet konut, Orta Gelir Konut Grubu olarak 3+1 tipi, brüt 128 metrekare 84 adet konut olmak üzere toplam 220 adet konutun yapılması uygun görülmüştür? bilgisi verildi.

BAŞVURULAR DÖRT KATEGORİDE ALINACAK

Proje kapsamında 2 farklı konut türünden 4 ayrı kategoride başvuru alınacak. Alt Gelir ve Orta Gelir grupları için Normal, Emekli, Engelli, Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Şehit Dul ve Yetimleri olmak üzere 4 farklı kategoride başvuru alımı yapılacak. Bu amaçla ilgili banka şubesine 2 Aralık 2019-3 Ocak 2020 tarihi arasında Normal, Emekli, Engelli, Şehit Aileleri Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvurular kabul edilecek.

DÜŞÜK BEDEL ALINACAK

Konut alıcılarından başvuru bedeli olarak Alt Gelir Konut Grupları için 2 bin TL, Orta Gelir Konut Grupları için 4 bin TL tahsil edilecek. Şehit Aileleri Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuru yapanlardan başvuru bedeli istenmeyecek. Banka şubesinde başvuru alımları yapılacak ve başvuruda bulunanlarla başvuru ve satın alma taahhütnamesi imzalanacak.

TEKİN: ?HAYIRLI OLSUN?

Bahşili Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, 5. Etap olarak gerçekleştirilecek olan bu TOKİ çalışmasının ilçeye hayırlı olmasını diledi. Tekin, ?Söz verdiğimiz gibi alt ve orta gelir gruplarımız için TOKİ ve Bahşili Belediyesi işbirliğiyle konut çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Başvuru alımları başlıyor. Değerli ilçe sakinlerimize bu konuyla ilgili duyurularımızı yapıyoruz. Yeni TOKİ konutları ilçemize hayırlı uğurlu olsun? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ