Bahşılı?ya dev yatırım

Bahşılı?ya dev yatırım

Bahşılı ilçesinde Demir Çelik Fabrikası kuruluyor. İstanbul?daki bir firmanın talebi üzerine dün arsa ihalesi yapıldı. Vasıflı çelik üretimi yapacak olan fabrikada ilk etapta 250 kişi istihdam edilecek. Bu sayı 500 kişiye kadar çıkacak.

İLK ETAPTA 250 KİŞİ
Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, ilçede 2013 yılında istihdam sağlayacak bir çok projenin hizmete açılacağını söyledi. Bişkin, yaptığı açıklamada, belediye olarak 2013 yılında ilçe halkına verilen sözleri yerine getirmek, ilçenin daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşması için ortaya koydukları hedeflere ulaşmak için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini bildirdi. Belediye ye ait 24 bin metrekare arsa satımı ihalesinin yapıldığını ifade eden Bişkin, alanda kurulacak fabrikada ilk etapta 250 kişinin istihdam edileceğini kaydetti. Bu sayının ileriki yıllarda 500 kişiye kadar çıkacağını belirtti. 
SANAYİDE ÖNCÜ KURULUŞ OLACAK 
Arsa ihalesi yapılan ve ilçenin sanayi bölgesi haline gelmesinde öncü kuruluş olacak olan fabrika ile ilgili tüm fizibilite çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Belediye Başkanı Bişkin bu sayede ilçe ve çevre ilçelerde işsizlik oranında biraz düşüş olmasının beklendiğini belirtti. Bişkin konuyla ilgili olarak şunları söyledi;  "Bahşılı Sanayi Bölgesi`ne kurulacak fabrikada ilk etapta 250 kişinin çalışması ön görülmekte. İlerleyen zamanlarda çalışan sayısının 400 kişiyi aşacağı iş yeri sahibi tarafından açıklandı. Ayrıca bu fabrikanın ilçede kurulması ile ekonomik anlamda da bir canlılık yaşanacak."


1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı