Bahşılı’nın araç filosu genişliyor

Bahşılı’nın araç filosu genişliyor

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleriyle Devlet Malzeme ofisinden 2021 Model MST M644 Plus Kazıcı-Yükleyici aracı alındı.

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleriyle Devlet Malzeme ofisinden 2021 Model MST M644 Plus Kazıcı-Yükleyici aracı alındı. Belediye filosunu genişleten Başkan Tekin’in bu girişimleri Bahşılı halkı tarafından olumlu karşılandı.

 

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin belediyenin araç filosunu genişletmeye devam ediyor. İlçe yapılacak çalışmalara katkı sağlaması için çalışmalarını sürdüren Başkan Tekin Devlet Malzeme ofisinden 2021 Model MST M644 Plus Kazıcı-Yükleyiciyi Bahşılı Belediyesine kazandırdı. Göreve geldiği günden bu güne Bahşılı ilçesi için çalıştığını sıkıntılarının giderilmesi için mücaedele ettiğini söyleyen Başkan Tekin, “Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok konu ile uğraştık, bunların en önemlilerinden biriside kazıcı-yükleyicilerin bakımsız olması sebebiyle ilçe içinde yapacak olduğumuz çalışmaların yarım kalmasına ve maddi olarak belediyemizin yıpranmasına sebep oluyordu” dedi.

Halkın iradesiyle göreve geldiğini ve halk için hizmet etmeye devam edeceğini bildiren Başkan Tekin, “Bizler halkın parasını hesaplı ve faydalı bir şekilde vatandaşlarımıza yansıtmak için bu göreve talip olduk. Gerekli envanter çalışmaları sonucunda Devlet Malzeme ofisinden  2021 Model MST M644 Plus Kazıcı-Yükleyiciyi belediyemiz araç filosuna kazandırdık. Halkın iradesi ile göreve geldiğimizi ve bu bilincin dışına çıkmadan ilçemiz için ne gerekli isen iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi. İlçe halkı Başkanın bu azim ve çalışkanlığını taktir etti, böyle bir başkana sahip oldukları için mutluluklarını ifade ettiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız