Bahşılılar bundan sonra daha rahat yolculuk edecek

Bahşılılar bundan sonra daha rahat yolculuk edecek

YENİ HAT İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Bahşılılar bundan sonra daha rahat yolculuk edecek

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, minibüsçülerle bir araya gelerek yeni hatta girecek minibüslerin kurdelesini kesti. Başkan Uyar, hatta giren 12 yeni minibüsün hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

YENİ HAT İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Araçların halkın güvenliği ve hız için çok önemli olduğunu belirten Uyar, şöyle konuştu: "Taşımacılık sektörü çok önemli bir sektör. Vatandaşlarımız önceki araçlardan da hizmetlerden de memnundu ancak o araçlar 24 kişilik ayakta da yolcu alıyordu. Tabi ki ilçemiz her geçen gün büyüyor, onunla dolup hareket etmesi 20 dakika idi.?

BEKLEME SÜRESİ İNECEK

Taşımacılıkta beş yıl önemli bir süreç. Bu eski araçlar yıprandı. Şoför arkadaşlarla görüştüğümüzde 12 kişilik yeni araç alarak kalkış sürelerini 20 dakikadan 5-10 dakikaya düşüreceklerini söylediler. Değişimin halkın memnuniyetini araştırdık. Daha iyi olacağını tespit ettik. 12 aracın dönüşümlü olarak ilçe içerisinde ve Kırıkkale güzergâhlarında artık kimsenin beklemeyeceğini öğrendik. Allah kazasız belasız güzel hizmetler nasip etsin." Program, duaların edilmesi ve kurbanların kesilmesiyle son buldu.

Haber Merkezi



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü