Bahşılı'dan Türkiye'de bir ilk

Bahşılı

Kırikkalenin Bahşılı ilçesi Belediyesinin sadece gazı ve şehit yakınlarının kullanımına açtıgı park ve piknik alanı tek kelime ile harika

Kırikkalenin Bahşılı ilçesi Belediyesinin sadece gazı ve şehit yakınlarının kullanımına açtıgı park ve piknik alanı tek kelime ile harika


TÜRKİYEDE BİR İLK 
Bahsılı Belediyesi tarafından Kızılırmak kenarına yaptırılan ve geçtiğimiz aylarda kullanıma açılan park Turkiyede bir ilk olarak dikkat çekiyor.  Sadece gazı ve şehit yakınlarının kullanımına açık olan park açıldığı günden beri hiç boş kalmıyor.  Özellikle hafta sonunda bu vatan için gazi metebesine eren gazilrimiz ve bu vatan icin canlarını veren şehit yakınlarının akınına uğruyor.  


ONLAR AYRICALIKLI
Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin gazi ve şehit yakınlarının mutlaka ayrıcalıklı olmasi gerektiğini belirterek onlara bugunlerimizi borçlu olduğumuz ğer einen böyle bir projeyi hayata geçirmekte son derece mutlu olduğunu söyledi. Tekin gazı ve özellikle bu vatan için canını veren şehitlerimizin anne baba es ve çocuklarının burada güzel vakit gecirmelerinden ilçe halkı adına mutlu olduğunu söyledi.  Onlara ada olsa kolaylik sağlamanın hepimizin boyun borcu olduğunu belirten Tekin imkanı olan herkesin yardimci olmasi gerektiğini söyledi.  


 PARK GÖRÜLMEYE DEĞER
Sadece gazı ve şehit yakınları için düzenlenen park Kızılırmak kenarında geniş bir alanı kapsıyor.  Irmak içinde yüzer kamelylari ile çocuk parkı ve piknik alanı ile mükemmel bir şekilde hizmete açılan parkta görüştüğümüz belediye Başkanı Recep Zafer Tekin bu alan gibi önümüzdeki süreçte alanları açarak vatandaşlara kazandırmayı düşündüklerini söyledi.  


GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI ICIN
Buradan sadece gazı ve şehit yakınlarının kullanımına açtıklarını belirten Tekin parkı başından ve sosyal medyadan duyan gören çok sayıda üst düzey bürokrat ve devlet bugünü kişilerin burayı ziyaret ettiğini söyledi  özellikle ırmak içinde yüzen kamelyanin dikkat çekici olduğunu belirten Tekin tamamen kendi imkanlarıyla yaptıkları park ve piknik alanına benzer parkları önümüzdeki süreçte coğaltacaklarını bildirdi. .



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız