Bahşılı’da yollara asfalt esnaflara yakıt desteği

Bahşılı’da yollara asfalt esnaflara yakıt desteği

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde yol yapım ve çeşitli alanlarda yatırım çalışmaları sürüyor.

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde yol yapım ve çeşitli alanlarda yatırım çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in koordinasyonunda yol çalışmaları nedeniyle iş yapmakta güçlük çeken esnafların araçlarına yakıt desteği sağlandı.

ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bahşılı’nın sosyal, kültürel, altyapı ve üstyapı alanında güzelleşmesi amacıyla çalışma gerçekleştiren Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçe girişinde yolların asfaltlama çalışmalarına hız kazandırdı. Yapım çalışmaları kapsamında ilçe girişinde bulunan bazı esnafların işlerinde zaman zaman duraksama yaşandı. Bu nedenle esnaflara destek olmak için Başkan Tekin, esnafların araçlarına yakıt ile katkı sağladı.

ÇABA VE GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

Tekin, “İlçemiz ana girişimdeki yol yapımından dolayı, işleri aksayan esnafımıza, yakıt desteği sağladık. Depolarını fulleterek birazda olsa destek oluyoruz. Anlayışlarından ötürü teşekkür ederiz. Neticede ilçemiz modernleşiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin her alanında sorun ve taleplerini çözüme kavuşturmak için çalışma sergiliyoruz. İmkanlarımız dahilinde vatandaşlarımız için gerekli hizmetleri sağlıyoruz” dedi.

ESNAFLARDAN TEKİN’E TEŞEKKÜR

Kendilerine destek sağlayan Bahşılı Belediye Başkanı Tekin’e teşekkür eden esnaflar, “İlçemizin güzelleşmesi adına önemli çalışmalar yapılıyor. Yapım çalışmaları kapsamında zaman zaman işlerimizde duraksamalar meydana geldi. Başkanımızın bu yakıt desteğiyle de bir nebze de olsa yapamadığımız işler yerine bunu telafi etmiş olduk. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz” ifadesinde bulundular.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız