Bahşılı’da yollar asfaltlanıyor

Bahşılı’da yollar asfaltlanıyor

Belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Recep Zafer Tekin, “Bütün mahallelerimizin sorun ve taleplerini çözüme kavuşturma arzusundayız” dedi.

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde asfalt çalışmaları sürüyor. Belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Recep Zafer Tekin, “Bütün mahallelerimizin sorun ve taleplerini çözüme kavuşturma arzusundayız” dedi.

ÇALIŞMALAR HIZLI İLERLİYOR

Sosyal ve kültürel alanda yaptıkları çalışmaların yanı sıra ilçede hizmet odaklı çalışma da sergileyen Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, öncelik ihtiyacı bulunan mahalleler, ana yollar ve sokak aralarında çalışmalarına hız kazandırdı. Belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Recep Zafer Tekin, “Bütün mahallelerimizin sorun ve taleplerini çözüme kavuşturma arzusundayız” dedi.

HALKIMIZ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

İlçemizin her alanda güzelleşmesi ve önemli yatırımlar alabilmesi amacıyla mücadele ediyoruz diyen Tekin, İlçemizde asfalt çalışmaları devam ediyor, tatil günlerinde dahi mesaiye gelen tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum, parolamız “Durmak yok çalışmaya devam. Halkımızın bizlere büyük sorumluluklarla emanet ettiği başkanlık görevine layık olmak ve onların sorunlarını çözüme kavuşturmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

BAHŞILI YATIRIMLARLA GÜZELLEŞİYOR

Asfaltın tamamlanmasıyla birlikte daha güzel bir görünümün elde edileceğine dikkat çeken Tekin, “Her mahallemizin fizibilite çalışmalarını yaptık. Hemen yapılması gerekenleri öncelik sıramıza alarak vatandaşlarımızın taleplerine yönelik cevaplar veriyoruz. Sahada etkin şekilde sürdürdüğümüz çalışmalarla halkımızın daima yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Güzel ilçemiz Bahşılı’nın daha da büyümesi ve gelişmesi noktasında gayretimizi sergiliyoruz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız