BAHŞILI?DA UÇURTMA ŞENLİĞİ

BAHŞILI?DA UÇURTMA ŞENLİĞİ

Kırıkkale`nin Bahşılı ilçesinde uçurtma şenliği düzenlendi. Özel Anadolu Yakamoz İlköğretim Okulu, her yıl geleneksel hale getirdiği uçurtma şenliğini okulun bahçesinde düzenledi.

FATİH BİŞKİN`İN UÇURTMASI BİRİNCİ OLDU
Şenlik kapsamında, beden eğitimi öğretmeni Sinan Hilal koordinesinde uçurtma şenliği, dans gösterileri, sandalye kapmaca penaltı atışları, jimnastik gösterileri, halk Oyunları ile ana sınıfı öğrencileri gösteriler yapıldı. Ayrıca şenlikte öğrenciler arasında çeşitli kültürel ve sportif yarışmalar da yapıldı. Şenlikte, uçurtma yarışmasında en uzun süre havada kalan ve en yükseğe çıkan uçurtma Belediye Başkanı`nın oğlu Fatih Bişkin`in uçurtması birinci olarak seçildi.
 
ŞENLİK HAVASI OLUŞTU
Okul Müdürü Büşra Usluadam, bu tür yarışmaların her yıl düzenlendiğini ve yapılan etkinliklerin şenlik havası içinde gerçekleştirildiğini belirtti. Okul Müdürü Usluadam, "Yılsonunda yapılan şenliğe çok sayıda velinin katılması öğrencilerimizi ve bizleri çok sevindirdi. Amacımız, bir yıllık eğitim yorgunluğunu şenlik havası içinde atmak ve etkinlik sayesinde öğretmen öğrenci ve veli üçlüsünü burada da biraraya getirmektir" dedi
 
 
 
 


1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım