Bahşılı?da kutlu doğum etkinlikleri

Bahşılı?da kutlu doğum etkinlikleri

Bahşılı ilçesinde Kutlu Doğum Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çerçevesinde hafta içerisinde ilkokullar ve çok programlı lise öğrencileri arasında yapılan "Peygamber ve İslam kardeşliği" konulu şiir ve kompozisyon y

 
SAYGI VE SEVGİ GÖSTERMELİYİZ
İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında Hüseyin Onbaşı Cami`inde de, Cuma namazından önce belediye hoparlöründen kadınların da davet edildiği programda cami içinde sohbet yapıldı. İlçe Müftüsü Hacı Osman Solmaz, burada yaptığı konuşmada, "Tarihte Yahudiler ve Hristiyanlar gönderilen peygamberleri Allah`ın oğlu diye nitelendirerek Allah`ı insana benzetmişlerdir. Onun için Cenabı Allah, Hz. Muhammed (S.A.V) efendimizi son peygamber olarak göndermiştir?
 
PEYGAMBERİMİZ GİBİ YAŞAMALIYIZ
?Allah sevgisi ayrı, peygamber sevgisi ayrıdır. Peygamberimizi sevmek onun yaşadığı gibi yaşayarak, onun ibadet yaptığı gibi ibadet yaparak başlar. Bu Allah`ın da hoşuna gider. Müslüman doğru sözlü olmalı, Müslüman da yardımlaşma ruhu olmalı, Müslüman birbirini sevmeli ve saygılı olmalı. Yandaşlarımıza, akrabalarımıza, menfaat icabı olan insanlara yakınlık değil, bütün Müslümanlara saygı ve sevgi göstermeliyiz" diye konuştu. 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ