Bahşılı’da köylü Pazar yeri olacak

Bahşılı’da köylü Pazar yeri olacak

ÜRETİCİLER ÜRÜNLERİNİ BURADA DAHA SAĞLIKLI GÜVENLİ PAZARLAYABİLECEK

Bahşılı da sadece yerli üreticilerin ürünlerini pazarlayacağı köylü pazarı kurulma çalışması sürüyor. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in önem verdiği ve takip ettiği Köylü Pazarı projesinde sona gelindi. 

ÜRETİCİDEN HALKA DOĞRUDAN SATIŞ

Bahşılı Belediye Başkanı Tekin’in ilçe için önemli projelerinden biri olan ‘Köylü Pazarı’ çalışması tüm hızıyla devam ediyor. İlçe girişinde yer alacak olan pazarda yerel ürünler satışa çıkarılacak ve ilçe sakinleri ekonomilerine ek gelir sağlayacak. İlçe sakinlerinin ekonomisine önemli katkı sağlaması da beklenen proje konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Tekin “Bahşılı Köylü Pazarı’nın hazırlıklar bitmek üzere, yerli ürünlere hazırlıyoruz. Bahçeden halka satış çok yakında” dedi

YAKIN ZAMANDA HİZMETE GİRECEK

Köylü Pazarı’nda Bahşılı yöresinde yetiştirilen domates, biber, salatalık, havuç, marul, maydanoz, tere, roka, nane başta olmak üzere üzüm, kayısı, erik, kiraz ve vişne gibi meyveler, ceviz ve diğer mahsullerin de satışı yapılacak. Pazara ilçe halkının yanı sıra Kırıkkale halkının da büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Pazar yerinin çalışması son aşamaya gelirken, kısa süre sonra tamamlanması ve açılması planlanıyor.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız