BAHŞILI?DA KAZA: 4 YARALI

BAHŞILI?DA KAZA: 4 YARALI

Kırıkkale`ye hasta götüren bir otomobil, Bahşılı İlçesi`ndeki bir kavşakta kontrolden çıkarak bir evin bahçe duvarına çarptı.

ZEMİNİN ETKİSİYLE KONTROLDEN ÇIKTI

Kırıkkale`ye hasta götüren bir otomobil, Bahşılı İlçesi`ndeki bir kavşakta kontrolden çıkarak bir evin bahçe duvarına çarptı. Kazada, otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Bahşılı`dan Kırıkkale Devlet Hastanesi`ne hasta götüren İsmet Ulusal`ın kulandığı 63 B 2260 plakalı otomobil, Bahşılı İlçesi Kızılırmak Mahallesi`nin Şehitlik Kavşağı`nda dün gece kumlu zeminin etkisiyle kontrolden çıktı. Otomobil, Ertan Buyurgan`a ait evin bahçe duvarına çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Ulusal ile araçta bulunan hasta Bekir Sepetçi, yakınları Tuncer ve Songül Sepetçi yaralandı.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar 112 Acil Ambulansı ile Kırıkkale Yüksek ihtisas Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobil şoförü İsmet Ulusal, kaza yaptığı yolun tehlikeli olduğunu belirtirken, "Hastaneye hasta götürürken şehitlik kavşağına geldiğimde uzun farlarla karşı yönden gelen araçtan kaçayım derken otomobilimi kuma kaptırınca, evin avlu duvarına çarptım, Allah daha beterinden saklasın" diye konuştu.

 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama