Bahşılı´da papatya zamanı

Bahşılı´da papatya zamanı

BAHŞILI´DA YENİ KONUT PROJESİ

Bahşılı´da papatya zamanı

Bahşılı ilçesinde belediye ve Kayacanlar inşaat firması yapılacak Papatya konutlarının 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı.

ÇOK SAYIDA KATILIM OLDU

Atadönmez Mahallesi´nde belediyeye ait 3 bin metrekarelik arsaya yapılacak konutların temel atma törenine, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Kaymakam Harun Ersin Polat, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

ÜÇ BLOKTAN OLUŞACAK

Törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı İbrahim Uyar, göreve geldikleri günden beri ilçenin gelirini ve nüfusunu nasıl artırırız diye düşünmeye başladıklarını dile getirerek, konutlar için şu ana kadar 2 bin kişinin başvuru yaptığını kaydetti. Uyar, ?Şu anda papatya konutları 2+1 olmak kaydı ile üç bloktan oluşacak. Halkımızın istediği gibi TOKİ konutlarından daha geniş ve kullanışlı konut yapmaya başladık. Bu sonuca ulaşmaktan ilçem adına, halkım adına çok mutluyum. Hem konutlarımız hem de nüfusumuz hem de belediyemizin gelirleri aratacak? dedi.

HER GEÇEN GÜN GELİŞİYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı Yardımcısı Vedat Genç ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli de projenin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Harun Ersin Polat, ?Bizim ilçemiz her geçen gün gelişiyor. Halkımızın en iyi hizmetlerden yararlanması adına hep birlikçe çalışıyoruz? şeklinde konuştu.

KONUT ALMAYA DAVET EDİYORUZ

Son olarak konuşma yapan Milletvekili Abdullah Öztürk, bugün mutlu bir anı yaşadıklarını ve belediyeden hiçbir maddi kaynak aktarılmadan 156 dairelik konut projesinin temelini attıklarını söyledi. Kırıkkalelileri konut almaya davet eden Öztürk, "Kırıkkale´yi buralara taşımak, şehirleşmeyi biraz daha hızlandırmak adına Bahşılı önemli yer almaktadır." dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü