Bahşılı´da hummalı çalışma

Bahşılı´da hummalı çalışma

YOLLAR DÜZENE GİRİYOR

Bahşılı´da hummalı çalışma

Yoğun bir yaz dönemi geçiren Bahşılı Belediyesi çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Belediye Başkanı İbrahim Uyar, belediyeye bağlı kademede incelemelerde bulunarak kademe personellerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, öğrencilerin yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılaştı. Şehit Yusuf Alsancak ve İmam Hatip Ortaokulu önünde yapımı devam eden yol çalışmasını incelediği sırada, okulda bulunan öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkanın yanından vedalaşarak  ayrılan bir öğrenci ?Başkanım size çok ihtiyacımız var. Allah sizi başımızdan eksik etmesin? ifadesini kullandı.

GELECEĞİMİZ ONLARIN ELİNDE

Başkan Uyar ise, ?Dünya çocuklarına daha iyi bir yaşam sunmak için çocuklarımızı bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Ben şahsım ve belediye olarak öğrencilere, çocuklara çok önem veriyorum ve çocuklarımızı destekliyorum. Çünkü geleceğimiz onların elinde. Zaten bir toplumda çocuklara, kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmalıyız. Bunlar hiçbir zaman yapılanları karşılıksız bırakmaz? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü