Bahşılı´da ağaç seferberliği

Bahşılı´da ağaç seferberliği

10 BİN FİDAN DAHA DİKİLECEK

Bahşılı´da ağaç seferberliği

Kırıkkale´nin Bahşılı ilçesinde Belediye tarafından başlatılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 3 bin servi ve sedir fidanı dikildi. Belediye Başkanı İbrahim Uyar ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini söyledi

DAHA YEŞİL BİR ÇEVRE İÇİN

İlçenin Doğanay Mahallesi Mezarlık mevkiinde, Bahşılı Belediyesi ve Türkiye Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma (TEMA) Vakfı tarafından organize edilen ağaç dikme töreninde konuşan Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ilçeyi yeşillendirmek amacıyla böyle bir uygulamayı başlattıklarını söyledi.

10 BİN FİDAN DAHA DİKİLECEK

3 bin fidanı toprakla buluşturduklarını ifade eden Uyar, 10 bin fidan daha dikmeyi hedefledikleri bölgeyi koruma altına alarak Bahşılı´nın yeşil bir alana kavuşmasını amaçladıklarını vurguladı.

DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNÜM İÇİN

TEMA Bahşılı ilçesi sorumlusu Yusuf Uyar ise ilçede 1996 yılında başlayan ağaçlandırma seferberliğinin 20 yıldır devam ettiğini ve ilçenin daha güzel bir görünümü kavuşması için çabaladıklarını söyledi. Uyar ağaç dikmenin sadece güzellikle alakalı olmadığını da belirterek ağacın insan yaşamında çok önemli bir yere sahip olduğunu kaydetti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü