Bahşılı turizm cenneti olacak

Bahşılı turizm cenneti olacak

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Uyar resmi başvurusunu yaptı. Partililerin yoğun ilgisi arasında başvurusunu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Zengin Kayalı'ya yapan Uyar Bahşılı'nın yapılacak çalışmalar ile turizm cenneti, zengin bir ilçe

İLİN DEVLET ADAMLARI ÖNEMLİ

 AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşen başvuruda konuşan İl Başkan Yardımcısı Yasemin Zengin Kayalı İbrahim Uyar’ın başarılı bir bürokrat olduğunu ve parti olarak aday adaylığı başvurusunda kaliteli bir bürokratı görmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Resmibaşvurusunu kalabalık bir kitle eşliğinde yapan Uyar ise Bahşılıların geniş katılımı için minnettar olduğunu belirterek kendisine duyulan bu ilgiyi karşılıksız bırakmayacağını söyledi. Bahşılı’nın bir turizm cenneti haline gelmesi için projelerinin olduğunu ve ilçeyi kalkındırmak adına Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Savunma Komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal ve Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Can gibi milletvekillerinin desteklerine başvuracaklarını söyledi.

 

BEN DEĞİL BİZ DİYEN BİR YÖNETİM

Uyar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşerilerim bu siyaset yolculuğuna hep beraber çıkacağız, sizlerle birlikte ilçemize güzel hizmetler vereceğiz. Bu siyaset yolculuğunda bir olacağız, diri olacağız, ayrım yapanın karşısında, yan yana, kol kola, ben değil biz diye yürüyeceğiz. Siyasetteki tek hedefimiz insanımıza hizmetin en iyisini vermek olacak, işsizine işveren, gencinin eğitimini destekleyen, fakirini gözeten, engelli vatandaşına sahip çıkan, yaşlısının koltuğuna giren, mağdur kadın ve çocuğuna sahip çıkan, bir siyaset anlayışıyla yürüyeceğiz. Değerli hemşerilerim bu 2023 yürüyüşünün en önemli itici gücü, insan sevgisi olacak, insanı sevmenin önemini ne güzel vurguluyor, Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed (S.a.v) "Birbirinizi sevmedikçe iman etmiş sayılmazsınız" huzurlu ve güzel bir ilçede yaşamak için birbirimizi sevmeliyiz”

 

MYO’YA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

“Kıymetli hemşerilerim Başbakan Yardımcımız Sayın Prof.Dr Beşir Atalay, Milletvekillerimiz Sayın Oğuz Kağan Koksal Sayın Ramazan Can ve İl Başkanımız Sayın Mehmet Demir`in destekleriyle yapacağımız turizm yatırımlarıyla, özel sektöre vereceğimiz destekle yaptıracağımız sanayi yatırımlarıyla, Yeşil vadi projesine vereceğimiz destekle, sulu tarıma ve organize hayvancılık bölgesine vereceğimiz önemle, Bahşılı Fatma Şenses Meslek Yüksekokuluna vereceğimiz her türlü destekle, gençlerimizin barınma sorununu çözerek, gençlik merkezleri, kadınlar eğitim ve kültür merkezi, spor tesisleri ve parklarla güzelleşen ve zenginleşen bir ilçe olacağız, bu zenginliği ve güzelliği siz değerli hemşerilerimizle paylaşacağız”



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı