Bahşılı meydanına dev kamelya yapıldı

Bahşılı meydanına dev kamelya yapıldı

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ilçe meydanına 32 metrekare büyüklüğünde dev bir kamelya yaparak halkın hizmetine sundu.

 38 METREKARE BÜYÜKLÜKTE

Bahşılı halkının gün boyu oturarak çay içtiği, sohbet ettiği mekan çağdaş bir görünüm kazandı. Çalışmayla ilgili açıklamada bulunan Başkan Tekin "2021 yılında yapmış olduğumuz 15 Temmuz Şehitler Meydanına yakışır kendi imalatımız olan dev kamelyamızı (32 m2) tamamladık, halkımızın kullanımına sunduk” dedi.

DAHA UCUZA YAPILDI

Başkan Tekin, “32 metrekarelik kamelyanın piyasa değeri 50.000 TL  ama biz yaklaşık 15.000 TL’ye malettik.  Oturak yüksekliği standart ölçüden 5 cm daha alçaltılarak daha konforlu hale getirildi. Üst kısmı bambularla kapatıldı. Yapay yaprak süsleme ve yeşil aydınlatma kullanıldı” dedi. 

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Kamelya meydana yerleştirilirken, vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. Bir çok kişi daha geniş alanda daha çok kişi ile sohbet etme imkanı buluyor ve Başkan Tekin’e teşekkür ediyor. Renkli görüntülerin de yaşandığı meydandaki kamelya büyüklük özelliği bakımından Kırıkkale’de Bahşılı’nın yine bir ilke imza atmasını sağlamış oldu. Kamelya gece aydınlatma ve ışık görselleri ile alana ayrı bir renk katmış durumda. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız